Καμπάνια διακόσμησης χριστουγεννιάτικης βιτρίνας 2023 & Διαγωνισμός καλύτερης χριστουγεννιάτικης βιτ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2023 / Καμπάνια διακόσμησης χριστουγεννιάτικης βιτρίνας 2023 & Διαγωνισμός καλύτερης χριστουγεννιάτικης βιτ
Πεμ, 28 Σεπ. 2023 12:20
Η ΕΤΑΠ Λευκωσίας, σε συνεργασία με το Δήμο Λευκωσίας, το Πανεπιστήμιο Frederick και τον  Σύνδεσμο Καταστηματαρχών Πεζοδρόμων Λευκωσίας διοργανώνουν καμπάνια χριστουγεννιάτικης διακόσμησης βιτρινών καταστημάτων της εντός των τειχών πόλης της Λευκωσίας.
 
Οι ενδιαφερόμενοι καταστηματάρχες με την καθοδήγηση φοιτητών του τμήματος Τέχνης & Επικοινωνίας του πανεπιστημίου Frederick, καλούνται να δημιουργήσουν τις πιο καινοτόμες και δημιουργικές χριστουγεννιάτικες βιτρίνες.
 
Στο πλαίσιο της καμπάνιας, ο Δήμος Λευκωσίας και ο Σύνδεσμος Καταστηματαρχών Πεζοδρόμων Λευκωσίας θα βραβεύσουν τις 6 καλύτερες προσπάθειες.  
 
Για περαιτέρω πληροφορίες επί της διαδικασίας, καθώς επίσης και για δήλωση ενδιαφέροντος, οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται όπως ακολουθήσουν το σύνδεσμο εδώ Kαμπάνια διαμόρφωσης χριστουγεννιάτικης βιτρίνας εντός των τειχών Λευκωσία – Nicosia Tourism Board (ntb.org.cy) ή στην ιστοσελίδα www.ntb.org.cy  
 

Αίτηση Συμμετοχής
Αίτηση Συμμετοχής
(Click the icon to open the file)
Όροι και προυποθέσεις
Όροι και προυποθέσεις
(Click the icon to open the file)
Άλλες Ανακοινώσεις