Υπογράφηκαν τα συμβόλαια για εγκατάσταση παιχνιδιών στον παιδότοπο του Προμαχώνα Καράφα

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2023 / Υπογράφηκαν τα συμβόλαια για εγκατάσταση παιχνιδιών στον παιδότοπο του Προμαχώνα Καράφα
Δευ, 02 Οκτ. 2023 14:40
Ο Δήμος Λευκωσίας στο πλαίσιο των προσπαθειών του για ενίσχυση και αξιοποίηση των χώρων πρασίνου στην εντός των τειχών πόλη, προχωρεί σε εγκατάσταση παιχνιδιών στον παιδότοπο του Προμαχώνα Καράφα και στο κέντρο Φροντίδας και Απασχόλησης Παιδιών του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου «Ουράνιο Τόξο».
 
Τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023, ο Δήμαρχος Λευκωσίας Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης και o διευθυντής της εταιρείας ARGETCO LIMITED κ. Άριστος Μουζούρης, υπέγραψαν τα συμβόλαια για προμήθεια και εγκατάσταση παιχνιδιών και επίπλων εξωτερικού χώρου για τον παιδότοπο «Το πάρκο της χαράς» στον Προμαχώνα Καράφα και στο Κέντρο Φροντίδας και Απασχόλησης Παιδιών «Ουράνιο Τόξο» του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου στην οδό Ηρακλέους 27, κτήριο «Γεωργία Πολυβίου».
 
Το ποσό του συμβολαίου ανέρχεται στις €156.800,00 πλέον Φ.Π.Α.
 
Η Σύμβαση συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και από Εθνικούς Πόρους στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανταγωνιστικότητα και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014 – 2020.