Μάρκετινγκ και μέσα κοινωνικής δικτύωσης στο ΚΕΕΑΕΔ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2023 / Μάρκετινγκ και μέσα κοινωνικής δικτύωσης στο ΚΕΕΑΕΔ
Πεμ, 05 Οκτ. 2023 09:05
  • δωρεάν εκπαίδευση και πιστοποίηση δωρεάν από το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας και το Κέντρο Παραγωγικότητας
Τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του ψηφιακού μάρκετινγκ και απαιτούν εξειδικευμένες γνώσεις για τον σωστό και αποτελεσματικό τρόπο χειρισμού τους. Για να ανταποκριθούμε σε αυτήν την ανάγκη, το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας σε συνεργασία με το Κέντρο Παραγωγικότητας προσφέρουν ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης στο Μάρκετινγκ και τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, διάρκειας 15 ωρών, με πιστοποίηση και εντελώς δωρεάν.
 
Τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης έχουν ανατρέψει τον τρόπο που λειτουργούν οι επιχειρήσεις, επιτρέποντας στους πελάτες να έχουν άποψη και να την εκφράζουν. Ενισχύουν την αλληλεπίδραση του πελάτη με την επιχείρηση και δίνουν τη δυνατότητα δημιουργίας σχέσης και δικτύωσης τόσο με την επιχείρηση όσο και με τους καταναλωτές. Τα στελέχη επιχειρήσεων που ασχολούνται με το Μάρκετινγκ και τις Πωλήσεις έχουν μπροστά τους ένα νέο κόσμο και νέα εργαλεία που μπορούν να χρησιμοποιήσουν.
 
Στόχοι:
 
Με το τέλος του προγράμματος, οι συμμετέχοντες θα κατανοήσουν:
 
  • Τις δυνατότητες που προσφέρουν τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης
  • Τις πιο χρήσιμες λειτουργείες των πιο γνωστών Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης
  • Τη δυνατότητα να κτίσουν ουσιαστικές σχέσεις μέσα από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης
  • Τους τρόπους διαχείρισης αρνητικών σχολίων και ενίσχυσης της ταυτότητας τους.
Ώρα: 9:00πμ - 12:00 μ.μ.
 
Ημερομηνίες:
 
  • 16/10/23
  • 23/10/23
  • 30/10/23
  • 06/11/23
Σε ποιους απευθύνεται:
Σε όσους/όσες δραστηριοποιούνται ή θέλουν να δραστηριοποιηθούν σε επαγγελματικούς τομείς όπου απαιτείται η χρήση των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης στις δραστηριότητες τους.
 
Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, επικοινωνήστε μαζί μας στο 22797828 ή μέσω email στη διεύθυνση polidinamo@nicosiamunicipality.org.cy
 
Το Έργο ΚΕΕΑΕΔ συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης της Ε.Ε., την Κυπριακή Δημοκρατία και το Δήμο Λευκωσίας, στο πλαίσιο της υλοποίησης της Στρατηγικής για Ολοκληρωμένη Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη του Δήμου Λευκωσίας και συγκεκριμένα των έργων που υλοποιούνται υπό την Επενδυτική Προτεραιότητα 9β.
 
Δικαιούχος: Δήμος Λευκωσίας
Φορέας Υλοποίησης: Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας
 
Photo.jpg
 
Από το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας