Έναρξη κατασκευαστικών εργασιών στην οδό Ν.Θ. Ιωάννου στο Καϊμακλί

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2023 / Έναρξη κατασκευαστικών εργασιών στην οδό Ν.Θ. Ιωάννου στο Καϊμακλί
Τετ, 11 Οκτ. 2023 10:05
Ο Δήμος Λευκωσίας πληροφορεί το κοινό για την έναρξη των κατασκευαστικών εργασιών του έργου «Κατάλληλη Κατασκευή Διαφόρων Οδών στη Λευκωσία – Συμβόλαιο 18, Καϊμακλί». Το έργο αφορά την ανάπλαση της οδού Νικ. Θ. Ιωάννου και τμήματα της Λεωφ. Αρχ. Μακαρίου ΙΙΙ στην περιοχή Καϊμακλίου. Το Έργο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τις κάτωθι εργασίες:
 
  • Αντιπλημμυρικές εργασίες με την κατασκευή συστήματος οχετών ομβρίων υδάτων.
  • Κατασκευή ολοκληρωμένου δικτύου πεζοδρομίων.
  • Ανακατασκευή οδοστρώματος.
  • Διαμόρφωση νέων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων και βελτίωση οδικής σήμανσης.
  • Διαμόρφωση παρόδιων θέσεων στάθμευσης
  • Αναβάθμιση των υποδομών των Υπηρεσιών Κοινής Ωφέλειας.
 
Στις 12 Οκτωβρίου 2023 θα ξεκινήσουν οι εργασίες στην οδό Νικ. Θ. Ιωάννου, μεταξύ των οδών Πλαταιών και Αγίου Ανδρέου, η οποία θα παραμείνει κλειστή για την τροχαία κίνηση, η οποία θα διοχετεύεται μέσω της οδού Αρχαγγέλου Μιχαήλ. Οι επηρεαζόμενοι πάροδοι της οδού Νικ. Θ. Ιωάννου που θα καταστούν αδιέξοδα, θα λειτουργούν κατά τη διάρκεια των εργασιών ως αμφίδρομες, για τη διευκόλυνση της πρόσβασης των επηρεαζόμενων δημοτών και χρηστών.
 
Ο Δήμος κατανοεί τη δυσκολία και ταλαιπωρία που θα προκληθεί και προσβλέπει στη συνεργασία του κοινού για γρηγορότερη και καλύτερη εκτέλεση των εργασιών προς όφελος των περιοχών. Καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την όσο το δυνατό λιγότερη αναστάτωση των δημοτών και επισκεπτών της περιοχής. Καλεί επίσης, τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή και να συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας.