Αντιπλημμυρικές εργασίες και εργασίες ανακατασκευής της οδού Μέδοντος στην περιοχή Τρυπιώτη

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2023 / Αντιπλημμυρικές εργασίες και εργασίες ανακατασκευής της οδού Μέδοντος στην περιοχή Τρυπιώτη
Πεμ, 12 Οκτ. 2023 09:15
Ο Δήμος Λευκωσίας πληροφορεί το κοινό ότι από την προσεχή Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2023 μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου 2023 η οδός Μέδοντος θα παραμείνει κλειστή για την τροχαία κίνηση, λόγω εκτέλεσης εργασιών στα πλαίσια του Έργου «Κατάλληλη κατασκευή διαφόρων οδών στη Λευκωσία - Συμβόλαιο 21 - Τρυπιώτης».
 
Συγκεκριμένα, θα διεξαχθούν εργασίες ανακατασκευής των υποδομών (αποχέτευση ομβρίων, αποχέτευση λυμάτων, Υπηρεσίες Κοινής Ωφέλειας), εργασίες ανάπλασης της οδού (κατασκευή νέων πεζοδρομίων και ανακατασκευή οδοστρώματος) και εφαρμογή νέων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων και ρυθμίσεων των παρόδιων χώρων στάθμευσης.
 
Η τροχαία κίνηση από τις οδούς Στασάνδρου και Πινδάρου προς την οδό Στασίνου θα γίνεται δια μέσου της παρακείμενης οδού Ανδροκλέους, όπως υποδεικνύεται στο σχεδιάγραμμα, ενώ για τους επηρεαζόμενες ιδιοκτήτες και χρήστες της οδού Μέδοντος θα υπάρχει κατάλληλη πρόσβαση για πεζούς προς όλες τις εισόδους.
 
Ο Δήμος κατανοεί τη δυσκολία και ταλαιπωρία που θα προκληθεί και προσβλέπει στη συνεργασία του κοινού για γρηγορότερη και καλύτερη εκτέλεση των εργασιών προς όφελος των περιοχών. Καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την όσο το δυνατό λιγότερη αναστάτωση των δημοτών και επισκεπτών της περιοχής. Καλεί επίσης, τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή και να συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας.

Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.

Photo-(1).jpg