Οι εκδηλώσεις τα Σάββατα στη Μακαρίου συνεχίζονται με παρέλαση αυτοκινήτων Ferrari

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2023 / Οι εκδηλώσεις τα Σάββατα στη Μακαρίου συνεχίζονται με παρέλαση αυτοκινήτων Ferrari
Τρι, 17 Οκτ. 2023 13:20
  • Το Σάββατο 21 Οκτωβρίου, 12:30 η Ferrari παρελαύνει στην καρδιά της Λευκωσίας για καλό σκοπό!
Η MotoTrend, αντιπρόσωπος της Ferrari S.p.A. στην Κύπρο, διοργανώνει μία εκδήλωση -εμπειρία, που πραγματοποιείται για πρώτη φορά στη χώρα μας.
 
Το Σάββατο 21 Οκτωβρίου στη Λεωφόρο Μακαρίου θα έχουμε την ευκαιρία να ζήσουμε μία πολύ ιδιαίτερη εμπειρία στην καρδιά της Λευκωσίας στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Drive for a purpose with Ferrari», που διοργανώνει η MotoTrend, αντιπρόσωπος της Ferrari S.p.A. στην Κύπρο στηρίζοντας το Φιλανθρωπικό Σωματείο Αλκυονίδες.
 
Η MotoTrend, αποτελεί μία επιτυχημένη οικογενειακή επιχείρηση που εδρεύει στη Λευκωσία τα τελευταία 22 χρόνια και δραστηριοποιείται στην πώληση και εξυπηρέτηση αυτοκινήτων Ferrari και Lotus. Οι ιδιόκτητες, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της στα Λατσιά, αποτελούνται από έναν μεγάλο εκθεσιακό χώρο Ferrari Approved και ένα πλήρως εξοπλισμένο συνεργείο σέρβις. Η MotοTrend επιθυμεί να μοιραστεί το πάθος και την αγάπη της για την Ferrari, με τον κόσμο της Κύπρου και γι’ αυτό απευθύνει ανοικτή πρόσκληση το Σάββατο 21 Οκτωβρίου σε όλους να παρακολουθήσουν την πρώτη παρέλαση αυτοκινήτων Ferrari στην Κύπρο. Η παρέλαση θα διαρκέσει από τις 12:30 - 13:30.   
 
Οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση θα καταβάλουν την καθορισμένη προσφορά τους για την ενίσχυση του έργου του Φιλανθρωπικού Σωματείου Αλκυονίδες. Ταυτόχρονα, καλούμε το κοινό να συμμετέχει στην προσπάθεια αυτή, κάνοντας την δική του εισφορά στο περίπτερο του συνδέσμου που θα βρίσκεται στην Πλατεία Σπυριδάκι, (κτήριο 360) το Σάββατο 21 Οκτωβρίου.
 
Οι ιδιοκτήτες Ferrari στη χώρα μας, το μεσημέρι του Σαββάτου, θα συγκεντρωθούν κατά μήκος της Λεωφόρου Μακαρίου, στο κέντρο της Λευκωσίας. Με αφετηρία τους την κεντρική αρτηρία της πόλης θα καταλήξουν στην οδό Πινδάρου.
 
Η MotoTrend, προσκαλεί λοιπόν, όλο τον κόσμο της Κύπρου, να στηρίξει αυτή την μοναδική εκδήλωση που πραγματοποιείται για καλό σκοπό, να περάσει ένα όμορφο μεσημέρι Σαββάτου στη Λεωφόρο Μακαρίου και να θαυμάσει από κοντά τις εντυπωσιακές Ferrari. Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να απαθανατίσουν τα οχήματα που θα λάβουν μέρος στην παρέλαση.
 
Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την στήριξη του Δήμου Λευκωσίας.