Αντιπλημμυρικές εργασίες και εργασίες ανακατασκευής της οδού Αλκαίου στην ενορία Τρυπιώτη

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2023 / Αντιπλημμυρικές εργασίες και εργασίες ανακατασκευής της οδού Αλκαίου στην ενορία Τρυπιώτη
Πεμ, 26 Οκτ. 2023 11:20
Ο Δήμος Λευκωσίας πληροφορεί το κοινό ότι από τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2023 μέχρι αρχές Ιανουαρίου 2024 η οδός Αλκαίου θα παραμείνει κλειστή για την τροχαία κίνηση, λόγω εκτέλεσης εργασιών στο πλαίσιο του Έργου «Κατάλληλη κατασκευή διαφόρων οδών στη Λευκωσία - Συμβόλαιο 21 - Τρυπιώτης».
 
Συγκεκριμένα, θα διεξαχθούν εργασίες ανακατασκευής των υποδομών (αποχέτευση ομβρίων, αποχέτευση λυμάτων, Υπηρεσίες Κοινής Ωφέλειας), εργασίες ανάπλασης της οδού (κατασκευή νέων πεζοδρομίων και ανακατασκευή οδοστρώματος) και εφαρμογή νέων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων και ρυθμίσεων των παρόδιων χώρων στάθμευσης.
 
Η τροχαία κίνηση από τις οδούς Στασάνδρου και Πινδάρου με κατεύθυνση προς την οδό Σαλαμίνος θα γίνεται μέσω της οδού Ανδροκλέους.  Η τροχαία κίνηση από την οδό Στασίνου προς την οδό Πινδάρου θα γίνεται μέσω της οδού Θουκιδίδου.
 
Ο Δήμος κατανοεί τη δυσκολία και ταλαιπωρία που θα προκληθεί και προσβλέπει στη συνεργασία του κοινού για γρηγορότερη και καλύτερη εκτέλεση των εργασιών προς όφελος των περιοχών. Καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την όσο το δυνατό λιγότερη αναστάτωση των δημοτών και επισκεπτών της περιοχής. Καλεί επίσης, τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή και να συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας.

Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.
Photo.jpg