Με 6 οργανώσεις διευρύνεται το «Δίκτυο Αλληλεγγύης» του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Λευκωσίας

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2023 / Με 6 οργανώσεις διευρύνεται το «Δίκτυο Αλληλεγγύης» του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Λευκωσίας
Τετ, 01 Νοε. 2023 12:45
57 μέλη αριθμεί πλέον το «Δίκτυο Αλληλεγγύης» του Πολυδύναμου Κέντρου Λευκωσίας, με σημαντικές προσθήκες τους οργανισμούς: Παγκύπριος Σύνδεσμος Πολλαπλής Σκλήρυνσης, Παγκύπριος Σύνδεσμος Μονογονεϊκών Οικογενειών και Φίλων, Κέντρο Προσωπικής Ανάπτυξης, Ψυχοθεραπείας και Συστημικής Εκπαίδευσης, (Κέ.ΠΑ.ΨΥ), οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής και Δράσης, οργανισμός «I have a dream», και ο θρησκευτικός οργανισμός C.O.P. Church of Pentecost.
 
Ο Δήμαρχος Λευκωσίας Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης και οι εκπρόσωποι των οργανισμών, κ. Νίκος Ασπρής, Διευθυντής του Κέ.ΠΑ.ΨΥ, Πάστορας Elvis Nague της C.O.P. Church of Pentecost Ltd, κ. Σάββας Χριστοδούλου, Πρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Πολλαπλής Σκλήρυνσης, κα Μαρία Τουμάζου, Ιδρύτρια και Πρόεδρος του «I have a dream», κα Ιφιγένεια Κάτσιη, Διευθύντρια του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Δράσης, και κα Αρετή Παναγιώτου Αντιπρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Μονογονεϊκών Οικογενειών και Φίλων, υπέγραψαν την Τρίτη, 31 Οκτωβρίου 2023, μνημόνια συνεργασίας με στόχο την ανάπτυξη συνεργιών για την προώθηση δράσεων κοινωνικής ένταξης. Εκ μέρους του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Λευκωσίας ήταν παρούσες, η Προϊσταμένη του Ιδρύματος κ. Ρούλα Γεωργοπούλου και η Ψυχολόγος/Συντονίστρια του Δικτύου Αλληλεγγύης κ. Κατερίνα Κοινή.
 
Στην συνάντηση τονίστηκε η σημασία του σκοπού του Δικτύου Αλληλεγγύης και η ανάγκη συνεργιών μεταξύ των οργανισμών/φορέων του Δικτύου για την αποφυγή επικαλύψεων και την αποτελεσματική και συντονισμένη προώθηση δράσεων και υπηρεσιών κοινωνικής πρόνοιας.
 
Το «Δίκτυο Αλληλεγγύης» συστάθηκε στο πλαίσιο του έργου Solidarity Network Nicosia In Action για την στήριξη των ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού.
 
Το Έργο συγχρηματοδοτείται από τους Χρηματοδοτικούς Μηχανισμούς της ΕΟΧ/ Νορβηγίας (ΕΕΑ and Norway Grants) (85%) και από την Κυπριακή Δημοκρατία (15%) στο πλαίσιο της προγραμματικής περιόδου 2014-2021.
Το έργο υλοποιείται από το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας
                                   
Από το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας