Ο Δημοτικός Χώρος Στάθμευσης Νταβίλα φιλοξενεί και φέτος την Παραμυθούπολη

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2023 / Ο Δημοτικός Χώρος Στάθμευσης Νταβίλα φιλοξενεί και φέτος την Παραμυθούπολη
Παρ, 03 Νοε. 2023 13:55
Ο Δήμος Λευκωσίας ενημερώνει το κοινό ότι από τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2023 μέχρι την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2024 ο Δημοτικός Χώρος Στάθμευσης Νταβίλα θα παραμείνει κλειστός, λόγω της «Παραμυθούπολης» που θα λειτουργήσει κατά την περίοδο των Χριστουγέννων. Αυτό γίνεται στο πλαίσιο ενίσχυσης του εορταστικού κλίματος στην πόλη για μικρούς και μεγάλους.
 
Οι κάτοχοι μηνιαίων προπληρωμένων καρτών παρακαλούνται όπως χρησιμοποιούν τους Δημοτικούς Χώρους Στάθμευσης Τρίπολις, Φανερωμένης, Λήδρας / Αριάδνης και Κωστάντζα (ΟΧΙ), πλην Τετάρτης και Σαββάτου που λειτουργεί η Λαϊκή Αγορά, καθώς επίσης και τον χώρο στάθμευσης στην Τάφρο Κωστάντζα από τις 13 Νοεμβρίου 2023.
 
Ο Δήμος αναγνωρίζοντας την αναστάτωση που δημιουργείται σε κατόχους καρτών που ενδεχομένως να μην εξυπηρετούνται από τους χώρους που προσφέρονται, παρέχει το δικαίωμα αναστολής της κάρτας για όσο διάστημα θα λειτουργήσει η Παραμυθούπολη και χρήση των πληρωμένων εβδομάδων μετά την επαναλειτουργία του ΔΧΣ Νταβίλα.
 
Για τις σχετικές διευθετήσεις οι κάτοχοι καρτών μπορούν να απευθυνθούν στο email: parkingservices@nicosiamunicipality.org.cy.
 
Για να βλέπετε σε πραγματικό χρόνο (real time) - για τη διαθεσιμότητα των θέσεων στάθμευσης τόσο σε δημοτικούς χώρους στάθμευσης όσο και επί των οδών στο κέντρο της πόλης καθώς και σε παρκινγκ ΑμεΑ κατεβάστε την εφαρμογή Smart Parking.
 
𝐀𝐧𝐝𝐫𝐨𝐢𝐝: https://play.google.com/store/apps/details...
𝐢𝐎𝐒: https://apps.apple.com/.../smart-parking.../id1673748080...