Γενναιόδωρη χορηγία από το ίδρυμα Akelius στο Πολυδύναμο Λευκωσίας για ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα ελληνικής και

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2023 / Γενναιόδωρη χορηγία από το ίδρυμα Akelius στο Πολυδύναμο Λευκωσίας για ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα ελληνικής και
Τετ, 15 Νοε. 2023 11:25
Το ίδρυμα Akelius επιχορηγεί δέκα τμήματα για εκμάθηση Ελληνικής ή / και Αγγλικής γλώσσας, αξίας 29.000 ευρώ στο Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας και 20 φορητούς υπολογιστές για να μπορούν οι μαθητές να αξιοποιούν την πλατφόρμα Akelius και να εκπαιδεύονται διαδραστικά για την απόκτηση γλωσσικών δεξιοτήτων.  
 
Ο Δήμαρχος Λευκωσίας, κ. Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης και η Προϊσταμένη του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Λευκωσίας, κα Ρούλα Γεωργοπούλου ευχαρίστησαν την Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2023 το μέλος του Διοικητικού συμβουλίου του ιδρύματος Akelius κ. Δημήτρη Συλλούρη καθώς και την κα Καίτη Ιακωβίδου γραμματέα του ιδρύματος Akelius για τη γενναιόδωρη χορηγία στο ίδρυμα του Δήμου Λευκωσίας, η οποία θα βοηθήσει ευάλωτες ομάδες παιδιών και ενήλικων να αποκτήσουν γλωσσικές δεξιότητες.
 
Ακολούθησε η υπογραφή της σύμβασης επιχορήγησης και συζήτηση για ευρύτερη συνεργασία με στόχο την περαιτέρω στήριξη των ευάλωτων συνδημοτών μας.
 
Το πρώτο τμήμα εκμάθησης της ελληνικής γλώσσας σε αλλόγλωσσους έχει ξεκινήσει και σύντομα θα ανακοινωθεί η έναρξη νέων τμημάτων.

Photo.png
 
Από το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας