Εργασίες σύνδεσης οχετού ομβρίων και αποχετευτικού αγωγού στη συμβολή των οδών Αλκαίου και Πινδάρου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2023 / Εργασίες σύνδεσης οχετού ομβρίων και αποχετευτικού αγωγού στη συμβολή των οδών Αλκαίου και Πινδάρου
Τετ, 15 Νοε. 2023 12:20
Ο Δήμος Λευκωσίας πληροφορεί το κοινό ότι το Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2023 και μεταξύ των ωρών 5.30 το πρωί και 12.00 το μεσημέρι θα διεξαχθούν εργασίες κατασκευής νέου δικτύου ομβρίων υδάτων και νέου δικτύου αποχετευτικού συστήματος στη συμβολή των πιο πάνω οδών, στο πλαίσιο του Έργου «Κατάλληλη Κατασκευή Διαφόρων Οδών στη Λευκωσία - Συμβόλαιο 21 (Άγιοι Ομολογητές)».
 
Κατά την διάρκεια των εργασιών το τμήμα της οδού Πινδάρου μεταξύ των οδών Θεοκρίτου και Κλεομένους θα παραμείνει κλειστό και η τροχαία κίνηση θα διευθετείται δια μέσου παρακείμενων παρακάμψεων. Συγκεκριμένα,
  • Η τροχαία κίνηση από την οδό Πινδάρου προς την οδό Στασάνδρου θα διέρχεται από τις οδούς Θεοκρίτου, Στασίνου και Θουκιδίδου.
  • Η τροχαία κίνηση από την οδό Στασάνδρου προς τις οδούς Θεοκρίτου και αρχή της οδού Πινδάρου θα διέρχεται από τις οδούς Ανδροκλέους, Στασίνου και Ευγενίας & Θεοδότου.
Ο Δήμος κατανοεί τη δυσκολία και ταλαιπωρία που θα προκληθεί και προσβλέπει στη συνεργασία του κοινού για γρηγορότερη και καλύτερη εκτέλεση των εργασιών προς όφελος των περιοχών. Καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την όσο το δυνατό λιγότερη αναστάτωση των δημοτών και επισκεπτών της περιοχής. Καλεί επίσης, τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή και να συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας.
 
Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.

Photo.jpg