Άνοιξε τις πόρτες της η 1η Επιχείρηση με τη στήριξη του ΚΕΕΑΔ του Πολυδύναμου Λευκωσίας

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2023 / Άνοιξε τις πόρτες της η 1η Επιχείρηση με τη στήριξη του ΚΕΕΑΔ του Πολυδύναμου Λευκωσίας
Πεμ, 16 Νοε. 2023 09:20
Άνοιξε και επισήμως τις πόρτες της η 1η επιχείρηση με τη στήριξη του ΚΕΕΑΔ του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Λευκωσίας. Ο ολοκαίνουργιος «Πολυχώρος Τεχνών Αμυγδαλιά» εγκαινιάστηκε από το Δήμαρχο Λευκωσίας κ. Κωνσταντίνο Γιωρκάτζη, το Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2023.
 
Η επιχείρηση της κυρίας Ελενίτσας Γεωργίου είναι αποτέλεσμα του οράματός της, το οποίο μετουσιώθηκε σε πράξη μέσα από τη στήριξη και συμβουλευτική επιχειρηματικότητας του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Λευκωσίας.
 
Το Πολυδύναμο είναι ο επίσημος εκφραστής της κοινωνικής πολιτικής του Δήμου Λευκωσίας. Πριν από ένα χρόνο έθεσε σε λειτουργία ένα πρωτοποριακό κέντρο, το «Κέντρο Ενημέρωσης και Επιμόρφωσης για την Απασχόληση και την Επιχειρηματική δράση - ΚΕΕΑΔ» το 1ο παγκύπρια από τοπική αρχή, το οποίο προωθεί την απασχόληση και την επιχειρηματική δράση στις πιο ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού, με εξειδικευμένους συμβούλους αλλά και με υπηρεσίες πληροφόρησης, κατάρτισης, υποστήριξης και ανάπτυξης επαγγελματικών δεξιοτήτων, με στόχο την ένταξη ή επανένταξή τους στην αγορά εργασίας.
 
Το ΚΕΕΑΕΔ είναι 1 από τα 10 τρέχοντα προγράμματα κοινωνικής ένταξης του Πολυδύναμου, το οποίο συνέβαλε στην εφαρμογή ενός ολιστικού μοντέλου διαχείρισης των κοινωνικών αναγκών των πιο ευάλωτων συμπολιτών του Δήμου Λευκωσίας.
 
Ο «Πολυχώρος Τεχνών Αμυγδαλιά» είναι η 1η από τις 17 επιχειρήσεις που «ζυμώνονται» και σύντομα ξεκινούν τις επιχειρηματικές τους ιδέες με τη στήριξη του ΚΕΕΑΔ. Στον «Πολυχώρο» προσφέρονται μαθήματα, εργαστήρια, παραστάσεις, διαλέξεις, προβολές σχετικές με τη Μουσική, την Αφήγηση και το Παραμύθι για παιδιά, ενήλικες, ηλικιωμένους και εγκυμονούσες. Όραμα της Ελενίτσας: οι τέχνες και οι άνθρωποι να ανθίζουν μαζί!
 
Το ΚΕΕΑΕΔ υποδέχεται όλους τους δικαιούχους ΔΩΡΕΑΝ να επωφεληθούν από τις δράσεις και τους εξειδικευμένους συμβούλους.
 
Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης της Ε.Ε., την Κυπριακή Δημοκρατία και το Δήμο Λευκωσίας στο πλαίσιο της υλοποίησης της Στρατηγικής για Ολοκληρωμένη Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη του Δήμου Λευκωσίας και συγκεκριμένα των έργων που υλοποιούνται υπό την Επενδυτική Προτεραιότητα 9β στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανταγωνιστικότητα και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014 – 2020.
 
Δικαιούχος: Δήμος Λευκωσίας
Φορέας Υλοποίησης: Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας

https://wetransfer.com/downloads/cdb6df1d3f8c8edd3fa6b7d310c6e61d20231115134622/2fb4cf16090fb87dae52fc1e86e0e83d20231115134640/f54795

Photo.jpg

Από το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας