Χριστούγεννα στο κέντρο της πόλης - Πληθώρα εκδηλώσεων από το Δήμο Λευκωσίας

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2023 / Χριστούγεννα στο κέντρο της πόλης - Πληθώρα εκδηλώσεων από το Δήμο Λευκωσίας
Πεμ, 30 Νοε. 2023 14:35
Ο Δήμος Λευκωσίας παρουσίασε το πρόγραμμα των χριστουγεννιάτικων του εκδηλώσεων σε δημοσιογραφική διάσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο χριστουγεννιάτικο χωριό της Λαϊκής Γειτονιάς την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023,.
 
Ο Δήμαρχος Λευκωσίας κ. Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό αναφέροντας ότι φέτος το πρόγραμμα των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων είναι εξαιρετικά πλούσιο. Ακολούθως προσκάλεσε τον κόσμο να περιηγηθεί αυτά τα Χριστούγεννα στο κέντρο της πρωτεύουσας στο οποίο θα είναι διάχυτη η εορταστική ατμόσφαιρα.
 
Η κ. Λεώνη Ορφανίδου, Δημοτική Σύμβουλος Λευκωσίας, Πρόεδρος της Πολιτιστικής Επιτροπής του Δήμου Λευκωσίας στο δικό της χαιρετισμό ανέφερε ότι ο Δήμος Λευκωσίας παραμένει προσηλωμένος στο στόχο του για την αναζωογόνηση του ιστορικού και αστικού κέντρου της πρωτεύουσας, γι’ αυτό και φέτος, δημιούργησε μια χριστουγεννιάτικη διαδρομή που ξεκινά από την εντός των τειχών πόλη, τους πεζόδρομους, το χριστουγεννιάτικο χωριό, την Παραμυθούπολη, την Ερμού και φτάνει μέχρι τη Μακαρίου και τη Στασικράτους.
 
Τέλος, η Πολιτιστική Υπηρεσία του Δήμου Λευκωσίας παρουσίασε τις μεγάλες χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου που θα λάβουν χώρα στο κέντρο της πρωτεύουσας:
 
1η Δεκεμβρίου ώρα 16:30: Επίσημη έναρξη προγράμματος χριστουγεννιάτικου χωριού – Λαϊκή Γειτονιά. Ελάτε να γνωρίσετε το χωριό μας.
2 Δεκεμβρίου ώρα 18:15: Φωταγώγηση χριστουγεννιάτικου δέντρου της πόλης                                              
9 Δεκεμβρίου ώρα 16:30: Παιδική Χριστουγεννιάτικη παρέλαση
12 Δεκεμβρίου ώρα 16:30: Χορωδιακή παρέλαση – Μακαρίου
 
Ολοκληρωμένο πρόγραμμα όλων των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων παρατίθεται στην ιστοσελίδα του Δήμου Λευκωσίας www.nicosia.org.cy