Προγράμματα για την ευεξία και την υγεία των ατόμων τρίτης ηλικίας του Πολυδύναμου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2023 / Προγράμματα για την ευεξία και την υγεία των ατόμων τρίτης ηλικίας του Πολυδύναμου
Παρ, 01 Δεκ. 2023 13:45
Το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας προσφέρει καθημερινά προγράμματα υγείας, ευεξίας και ψυχαγωγίας στα άτομα της τρίτης ηλικίας. Τα μέλη μας με χαρά συμμετέχουν σε αυτά τα προγράμματα και ευχαριστούμε τους μαθητές και φοιτητές για την προσφορά τους. 
 
Ομάδα Εργοθεραπείας
Ένα ευχάριστο και εποικοδομητικό πρωινό πέρασαν τα άτομα τρίτης ηλικίας του Πολυδύναμου Λευκωσίας
 
Οι φοιτητές και ο επόπτης του Τμήματος Εργοθεραπείας του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, προσφέρουν υπηρεσίες Εργοθεραπείας σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο στα άτομα τρίτης ηλικίας οι οποίες συμβάλλουν στη διατήρηση της ανεξαρτησίας, της υγείας και της ευεξίας των ατόμων, βοηθώντας τους να αντιμετωπίσουν τις φυσικές και ψυχοκοινωνικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους.
 
Υπηρεσίες Κομμωτηρίου
Για 13η συνεχή χρονιά τα άτομα της τρίτης ηλικίας του Πολυδύναμου λαμβάνουν υπηρεσίες κομμωτηρίου από τους τελειόφοιτους μαθητές της Β’ Τεχνικής Σχολής Λευκωσίας.
 
Ο ενθουσιασμός δεν περιγράφεται καθώς οι μαθητές και ο υπεύθυνος καθηγητής του Τμήματος προσφέρουν τις υπηρεσίες τους με χαρά, σεβασμό και αγάπη μοιράζοντας χαμόγελα και δημιουργώντας όμορφα συναισθήματα.
 
Υπηρεσίες Γυμναστικής
Τα άτομα τρίτης ηλικίας του Πολυδύναμου Λευκωσίας ασκούνται για να ενισχύσουν τη φυσική, ψυχική και συναισθηματική τους υγεία και να παραμείνουν ενεργά.
 
Από το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας