Christmas Market στη Μακαρίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2023 / Christmas Market στη Μακαρίου
Τετ, 13 Δεκ. 2023 11:10
  • Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2023 στις 18:00 με τους PROSPECTUS να ροκάρουν στη Μακαρίου
Οι PROSPECTUS ροκάρουν στην πανέμορφη Μακαρίου ανοίγοντας μια μεγάλη 15ήμερη χριστουγεννιάτικη γιορτή! Ελάτε να απολαύσετε μαζί μας την πιο δυνατή συναυλία του εμπορικού κέντρου της πρωτεύουσας, κατευοδώνοντας το 2023! Δυνατό ελληνικό ροκ, σπουδαία τραγούδια που γράφουν στις καρδιές μας, σε μια Μακαρίου ολόφωτη και στολισμένη, με γιορτινές βιτρίνες και κλίμα χριστουγεννιάτικο. Μια σπουδαία συναυλία δώρο από την ομορφότερη αγορά της πρωτεύουσας, με ελεύθερη είσοδο και απίστευτη διασκέδαση.
 
Η χριστουγεννιάτικη αγορά θα περιλαμβάνει 16 χριστουγεννιάτικα σπιτάκια, κατά μήκος της λεωφόρου, που θα περιέχουν γλυκά, χειροποίητες κατασκευές και προϊόντα προς πώληση για ενίσχυση φιλανθρωπικών ιδρυμάτων. Η αγορά θα παραμείνει ανοικτή από τις 15 μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2023, από τις 3:00 το απόγευμα μέχρι τις 8:00 το βράδυ τις καθημερινές και 11:00 το πρωί μέχρι τις 7:00 το απόγευμα τα Σαββατοκυρίακα. 
 
Ακολούθως, την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί συναυλία με τον Παντελή Θαλασσινό! Μαζί του τραγουδούν η Κατερίνα Παράσχου και ο Ανδρέας Ελεσνίτσαλης. Ο μελωδικότατος συνθέτης και ερμηνευτής Παντελής Θαλασσινός κουβαλά μαζί του τα δώρα του Δεκέμβρη και τις ευχές της αγάπης, με μια συναυλία από γιορτινά και διαλεγμένα τραγούδια.
 
Λίγο πριν το τέλος της χρονιάς, την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου στις 18:00 το Μουσικό Σχολείο Λευκωσίας – Πάει ο παλιός ο χρόνος θα πραγματοποιήσει συναυλία με τα παιδιά του που έρχονται μαζί με τον Χιονάνθρωπο τους, φέρνοντας μια γεύση από το αγαπημένο μιούζικαλ που αγγίζει τις καρδιές μικρών και μεγάλων.
 
Οι πιο πάνω δράσεις διοργανώνονται από την Πρωτοβουλία «Πρωτεύουσα Κύπρου Λευκωσία» με τη στήριξη του Δήμου Λευκωσίας.