«Γεύμα Αγάπης» και δημιουργία «Κήπου Αναμνήσεων» από την British American Tobacco (BAT) και την Phoe

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2023 / «Γεύμα Αγάπης» και δημιουργία «Κήπου Αναμνήσεων» από την British American Tobacco (BAT) και την Phoe
Τρι, 19 Δεκ. 2023 08:50
Ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Αγάπης που γιορτάζεται στις 14 Δεκεμβρίου 2023, τα άτομα τρίτης ηλικίας του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Λευκωσίας επισκέφθηκε η ομάδα της εταιρείας British American Tobacco (BAT) σε συνεργασία με την εταιρεία Phoenicia Fereos Cyprus Ltd, για να δημιουργήσουν με τους ηλικιωμένους του Κέντρου βοτανόκηπο, φυτεύοντας βότανα, καλλωπιστικά φυτά και δενδρύλλια, δημιουργώντας έτσι έναν «κήπο αναμνήσεων». 
 
Επιπλέον, η ΒΑΤ δώρισε στο Κέντρο 20 tablets που θα αξιοποιηθούν για την εκπαίδευση των ηλικιωμένων στη χρήση της τεχνολογίας και κυρίως στις εφαρμογές επικοινωνίας με αγαπημένα τους πρόσωπα.
 
Η «ημέρα αγάπης» ολοκληρώθηκε με γεύμα που παρέθεσε η ΒΑΤ σε εστιατόριο της ημιορεινής Λευκωσίας. Οι ηλικιωμένοι εξέφρασαν τον ενθουσιασμό και την χαρά τους, χορεύοντας και τραγουδώντας με την ομάδα της εταιρείας BAT και Phoenicia Fereos Cyprus Ltd.
 
Στην δράση παρευρέθηκε η κα Ελένη Λουκαΐδου, Δημοτική Σύμβουλος, η κα Σταυρούλα Γεωργοπούλου, Προϊστάμενη του Ιδρύματος και η κα Χριστίνα Καραμάνη, Λειτουργός του ιδρύματος, οι οποίες με την σειρά τους ευχαρίστησαν το διευθυντή της εταιρείας κ. Λοΐζο Εξαδακτύλου και όλο το προσωπικό για την σημαντική κοινωνική τους προσφορά στα άτομα τρίτης ηλικίας του Πολυδύναμου Λευκωσίας.
 
Από το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας