Οι κυρίες Φωτεινή και Γιώτα Παπαδοπούλου έκοψαν την βασιλόπιτα στο Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2024 / Οι κυρίες Φωτεινή και Γιώτα Παπαδοπούλου έκοψαν την βασιλόπιτα στο Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσ
Τετ, 10 Ιαν. 2024 14:55
Οι κυρίες Φωτεινή Παπαδοπούλου και Γιώτα Παπαδοπούλου επισκέφθηκαν την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2024 το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας, έκοψαν την καθιερωμένη Βασιλόπιττά και μοίρασαν δώρα και κέφι στα άτομα τρίτης ηλικίας του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Λευκωσίας. 
 
Τις κυρίες υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Λευκωσίας, Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης, η Δημοτική Σύμβουλους κα. Ελένη Λουκαΐδου και η Προϊστάμενη του Ιδρύματος κα Σταυρούλα Γεωργοπούλου. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε η Άντρη Προδρόμου Δημοτική Σύμβουλος Έγκωμης.
 
Ο Δήμαρχος Λευκωσίας καλωσόρισε τις κυρίες, τις ευχαρίστησε για την επίσκεψη τους και κυρίως για τη διαχρονική στήριξή τους προς τα άτομα της τρίτης ηλικίας του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου.

Η κα Φωτεινή Παπαδοπούλου ευχήθηκε στους παρευρισκόμενους Καλή Χρονιά με Υγεία και Χαρά και ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για τη θερμή υποδοχή. Επίσης συνεχάρη το Δήμαρχο, τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και το προσωπικό του Πολυδύναμου για το έργο τους, τονίζοντας τη σπουδαιότητα της προσφοράς, προς την τρίτη ηλικία και τις ευάλωτες ομάδες πληθυσμού γενικότερα.
 
Από το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας