Εργασίες ασφαλτόστρωσης σε οδούς που συνορεύουν με την πράσινη γραμμή στο Καϊμακλί (1)

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2024 / Εργασίες ασφαλτόστρωσης σε οδούς που συνορεύουν με την πράσινη γραμμή στο Καϊμακλί (1)
Τετ, 31 Ιαν. 2024 14:40
Ο Δήμος Λευκωσίας πληροφορεί το κοινό ότι οι οδοί Γρίβα Διγενή, Αξιοθέα, Χίου, Αθανάσιου Διάκου και Καλαβρύτων στην ενορία Καϊμακλίου θα παραμείνουν κλειστές από τις 7:00 το πρωί της Πέμπτης 1ης Φεβρουαρίου μέχρι τις 6:00 το απόγευμα του Σαββάτου 3 Φεβρουαρίου 2024, λόγω εργασιών αφαίρεσης και τοποθέτησης νέου ασφαλτικού οδοστρώματος.
 
Επίσης οι οδοί Μιχαλάκη Ζαμπέλα, Ακροπόλεως, Καλαμών και Λαμίας στην ενορία Καϊμακλίου θα παραμείνουν κλειστές από τις 7:00 το πρωί του Σαββάτου 3 Φεβρουαρίου μέχρι τις 6:00 το απόγευμα της Δευτέρας 5 Φεβρουαρίου 2024, επίσης λόγω εργασιών αφαίρεσης και τοποθέτησης νέου ασφαλτικού οδοστρώματος. 
 
Οι επηρεαζόμενοι ένοικοι καλούνται να αποφύγουν να σταθμεύσουν τα αυτοκίνητά τους στους πιο πάνω δρόμους, καθώς και να ακολουθούν τα σήματα τροχαίας που θα τοποθετηθούν για το σκοπό αυτό.  
 
Ο Δήμος κατανοεί τη δυσκολία και ταλαιπωρία που θα προκληθεί και προσβλέπει στη συνεργασία του κοινού για γρηγορότερη και καλύτερη εκτέλεση των εργασιών προς όφελος των περιοχών. Καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την όσο το δυνατό λιγότερη αναστάτωση των δημοτών και επισκεπτών της περιοχής. Καλεί επίσης, τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή και να συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας.
 
Οι ασφαλτοστρώσεις συγχρηματοδοτούνται από το πρόγραμμα αναζωογόνησης περιοχών που γειτνιάζουν με την πράσινη γραμμή.