Νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην ενορία Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2024 / Νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην ενορία Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης
Τρι, 06 Φεβ. 2024 14:30
Ο Δήμος Λευκωσίας πληροφορεί το κοινό ότι έχει αποφασισθεί σύμφωνα με τους Περί Τροχαίας Δημοτικούς Κανονισμούς Λευκωσίας και τον Περί Δήμων Νόμο όπως από την Τετάρτη 7 μέχρι και την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2024 τεθούν σε εφαρμογή οι πιο κάτω ρυθμίσεις στην ενορία Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης:
 
  1. Μονοδρόμηση της οδού Διογένους, από τη συμβολή της με την οδό Ναπολέοντος, μέχρι τη συμβολή της με την οδό Θεσσαλίας, με επιτρεπόμενη κατεύθυνση προς την οδό Θεσσαλίας και δημιουργία λωρίδας στάθμευσης κατά μήκος της δυτικής πλευράς του συγκεκριμένου τμήματος. Το υπόλοιπο τμήμα της οδού Διογένους παραμένει αμφίδρομης κυκλοφορίας. 
  2. Αντιστροφή της μονοδρόμησης της οδού Αττικής με νέα κατεύθυνση προς την οδό Εύρου.
  3. Αντιστροφή της μονοδρόμησης της οδού Εύρου με νέα κατεύθυνση προς την οδό Κώστα Λοΐζου.
  4. Κατάργηση της μονοδρόμησης της οδού Κώστα Λοΐζου και μετατροπή της σε δρόμο αμφίδρομης κυκλοφορίας οχημάτων.  
  5. Κατάργηση της μονοδρόμησης του τμήματος της οδού Βαβυλώνος, από την οδό Ευρυτανίας μέχρι την οδό Κίμωνος, και μετατροπή της σε δρόμο αμφίδρομης κυκλοφορίας οχημάτων.
  6. Κατάργηση της μονοδρόμησης του τμήματος της οδού Κίμωνος, από την οδό Βαβυλώνος μέχρι την οδό Θεσπρωτίας, και μετατροπή της σε δρόμο αμφίδρομης κυκλοφορίας οχημάτων.
  7. Αντιστροφή της μονοδρόμησης του τμήματος της οδού Θεσπρωτίας, από την οδό Ναυαρίνου μέχρι την οδό Κίμωνος, με νέα κατεύθυνση προς την οδό Κίμωνος.
  8. Αντιστροφή της μονοδρόμησης του τμήματος της οδού Κίμωνος, από την οδό Κοζάνης μέχρι την οδό Θεσσαλίας, με νέα κατεύθυνση προς την οδό Θεσσαλίας
  9. Μονοδρόμηση της οδού Λασιθίου με κατεύθυνση την οδό Θεσσαλίας.