Πρόσκληση ενδιαφέροντος για διοργάνωση Kids Street Parties στη Μακαρίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2024 / Πρόσκληση ενδιαφέροντος για διοργάνωση Kids Street Parties στη Μακαρίου
Τρι, 27 Φεβ. 2024 12:40
  • Αφορά εταιρείες διοργάνωσης εκδηλώσεων για να μετατρέψουμε τη Λεωφόρο Μακαρίου τα Σάββατα και τις Κυριακές σε ρυθμούς Kids Street Party
Ο Δήμος Λευκωσίας προσκαλεί όλες τις ενδιαφερόμενες εταιρείες, όπως υποβάλουν τις προτάσεις τους για τη διοργάνωση και φιλοξενία δράσεων/εκδηλώσεων σε ρυθμούς Kids Street Party, στη Λεωφόρο Μακαρίου για όλα τα Σαββατοκύριακα του Μαρτίου, Απριλίου, Μαΐου και Ιουνίου 2024 από τις 10:00 π.μ. έως τις 8:00 μ.μ.
 
Στόχος της διοργάνωσης είναι η ψυχαγωγία και απασχόληση των παιδιών όλων των ηλικιών, με ποιοτικά παιχνίδια, φουσκωτά, χειροτεχνίες, θεατρικές παραστάσεις, χορό, ζωγραφική, ζωγραφική προσώπου (face painting), μουσική, φαγητό και πολλά άλλα. Επίκεντρο των εκδηλώσεων θα είναι η Πλατεία Σπυριδάκι (κτήριο 360) η οποία θα διατίθεται δωρεάν από το Δήμο Λευκωσίας.
 
Διαθέσιμες είναι και οι υπόλοιπες πλατείες επί της Λεωφόρου Μακαρίου όπου θα μπορούν να φιλοξενούν μέρος των δραστηριοτήτων της διοργάνωσης.
Οι προτάσεις θα πρέπει να υποβληθούν στο Δήμο Λευκωσίας το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 11Μαρτίου 2024.
 
Διευκρινίζεται ότι οι προτάσεις θα εξετάζονται βάσει του περιεχομένου τους και της τιμολογιακής πολιτικής τους ώστε να είναι μεν αυτοσυντηρούμενες αλλά ταυτόχρονα οι τιμές να είναι προσιτές για τους επισκέπτες.
 
Σημειώνεται ότι οι διοργανωτές θα πρέπει να τηρούν τους κανονισμούς και να έχουν όλες τις απαραίτητες άδειες, π.χ. άδειας μεγάφωνων, υγειονομικά πιστοποιητικά, ηλεκτρομηχανολογικά πιστοποιητικά καταλληλότητας, σχέδιο ασφάλειας και υγείας και όλα τα απαιτούμενα βάσει της σχετικής νομοθεσίας.
 
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο  πιο κάτω ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: culturalservice@nicosiamunicipality.org.cy με την ένδειξη: «Πρόσκληση για διοργάνωση και Φιλοξενία δράσεων/εκδηλώσεων σε μορφή Kids Street Party, στη Λεωφόρο Μακαρίου», υποβάλλοντας την πρόταση τους.
 
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 22797866 / 22797691