Εργασίες ασφαλτόστρωσης σε οδούς που συνορεύουν με την πράσινη γραμμή στο Καϊμακλί (2)

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2024 / Εργασίες ασφαλτόστρωσης σε οδούς που συνορεύουν με την πράσινη γραμμή στο Καϊμακλί (2)
Πεμ, 29 Φεβ. 2024 08:45
Ο Δήμος Λευκωσίας συνεχίζει τις εργασίες ασφαλτόστρωσης και πληροφορεί το κοινό ότι οι οδοί Ευρυπίδου, Κλεπίνης, Ιουστινιανού, Ξανθίππου, Κεραμεικού (τμήμα), αδιέξοδο Αγ. Ιλαρίωνος, Πηλείου, Πίνδου (τμήμα), Χίου (φυλάκιο), Άρεως και Πομπηίας στην ενορία Καϊμακλίου θα κλείσουν για την κυκλοφορία οχημάτων για αφαίρεση και τοποθέτηση νέου ασφαλτικού οδοστρώματος. Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από το Σάββατο 2 μέχρι την Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024, από τις 6:00 το πρωί του Σαββάτου μέχρι τις 6:00 το απόγευμα της Πέμπτης. Οι ασφαλτοστρώσεις αυτές ήταν προγραμματισμένες την προηγούμενη βδομάδα αλλά αναβλήθηκαν λόγω τεχνικού προβλήματος.
 
Οι επηρεαζόμενοι ένοικοι καλούνται να αποφύγουν να σταθμεύσουν τα αυτοκίνητά τους στους πιο πάνω δρόμους, καθώς και να ακολουθούν τα σήματα τροχαίας που θα τοποθετηθούν για το σκοπό αυτό.  
 
Ο Δήμος κατανοεί τη δυσκολία και ταλαιπωρία που θα προκληθεί και προσβλέπει στη συνεργασία του κοινού για γρηγορότερη και καλύτερη εκτέλεση των εργασιών προς όφελος των περιοχών. Καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την όσο το δυνατό λιγότερη αναστάτωση των δημοτών και επισκεπτών της περιοχής. Καλεί επίσης, τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή και να συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας.
 
Οι ασφαλτοστρώσεις συγχρηματοδοτούνται από το πρόγραμμα αναζωογόνησης περιοχών που γειτνιάζουν με την πράσινη γραμμή.