Διαγωνισμός για την καφετέρια / μπαρ και δύο υποστατικά στην Πλατεία Ελευθερίας

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2024 / Διαγωνισμός για την καφετέρια / μπαρ και δύο υποστατικά στην Πλατεία Ελευθερίας
Τρι, 12 Μαρ. 2024 12:08
Ο Δήμος Λευκωσίας ενημερώνει το κοινό ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής προτάσεων για την  παραχώρηση υποάδειας χρήσης καφετερίας-πιτσαρίας/μπαρ και δύο επιπλέον υποστατικών στην Πλατεία Ελευθερίας στο επίπεδο της τάφρου.
 
Διάρκεια της σύμβασης - 5 χρόνια από την ημερομηνία υπογραφής της Σύμβασης, με δικαίωμα στην Αναθέτουσα Αρχή για περαιτέρω 2 ανανεώσεις της σύμβασης για 3 χρόνια η κάθε ανανέωση, μέχρι να συμπληρωθεί περίοδος 11 χρόνων.
 
Η 29η Μαρτίου,2024 καθορίστηκε ως η τελευταία ημερομηνία υποβολής προτάσεων. Το κατώτατο μηνιαίο τέλος υποάδειας χρήσης και λειτουργίας που μπορεί να γίνει αποδεκτό είναι €1.500,00 πλέον ΦΠΑ. Σημειώνεται ότι θα επιλεγεί η προσφορά με την υψηλότερη τιμή.
 
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα www.eprocurement.gov.cy ή να καλέσουν στο τηλέφωνο 22 797 434 για όλες τις πληροφορίες και τα έγγραφα  του διαγωνισμού.