Εργασίες ανακατασκευής δρόμου στην συμβολή των οδών Μεγάλου Αλεξάνδρου και Βασιλείου Βουλγαροκτόνου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2024 / Εργασίες ανακατασκευής δρόμου στην συμβολή των οδών Μεγάλου Αλεξάνδρου και Βασιλείου Βουλγαροκτόνου
Τετ, 20 Μαρ. 2024 13:35
Ο Δήμος Λευκωσίας πληροφορεί το κοινό ότι Σάββατο 23 Μαρτίου 2024 από τις 5:00 το πρωί μέχρι τη 1:00 το μεσημέρι θα πραγματοποιούνται εργασίες ανακατασκευής του δρόμου στη συμβολή των οδών Μεγάλου Αλεξάνδρου και Βασιλείου Βουλγαροκτόνου στην ενορία Ταμπάκ Χανέ, στην εντός των τειχών Λευκωσία. 
 
Συγκεκριμένα, τμήμα της οδού Βασιλείου Βουλγαροκτόνου, από τη συμβολή της με την οδό Αρσινόης μέχρι την οδό Αρτέμιδος και τμήμα της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου, από τη συμβολή της με την οδό Παλαιών Πατρών Γερμανού μέχρι την οδό Αλεξίου Κομνηνού, θα παραμείνουν κλειστά για την τροχαία κίνηση, λόγω εκτέλεσης εργασιών.
 
Η τροχαία κίνηση από τις οδούς Βουλγαροκτόνου και Αρσινόης προς τις οδούς Πυγμαλίωνος και Λεύκωνος θα γίνεται δια μέσου των οδών Περικλέους ή Αλεξίου Κομνηνού, ενώ μόνο για τους επηρεαζόμενους ιδιοκτήτες και χρήστες της οδού Βουλγαροκτόνου, θα υπάρχει κατάλληλη πρόσβαση για οχήματα και πεζούς.
 
Ο Δήμος κατανοεί τη δυσκολία και ταλαιπωρία που θα προκληθεί και προσβλέπει στη συνεργασία του κοινού για γρηγορότερη και καλύτερη εκτέλεση των εργασιών προς όφελος των περιοχών. Καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την όσο το δυνατό λιγότερη αναστάτωση των δημοτών και επισκεπτών της περιοχής. Καλεί επίσης, τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή και να συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας.