Ημερίδα - Ο Ρόλος της Τεχνολογίας στην Φροντίδα Ασθενών με Καρκίνο

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2024 / Ημερίδα - Ο Ρόλος της Τεχνολογίας στην Φροντίδα Ασθενών με Καρκίνο
Παρ, 22 Μαρ. 2024 12:40
Τον ρόλο της Τεχνολογίας στην Φροντίδα Ασθενών με Καρκίνο παρουσιάζουν  το CYENS και η Europa Donna Κύπρου. 
 
Το Κέντρο Αριστείας CYENS και η Europa Donna Κύπρου συνδιοργανώνουν την ημερίδα με τίτλο: Ο Ρόλος της Τεχνολογίας στην Φροντίδα Ασθενών με Καρκίνο. 
 
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10 Απριλίου 2024, 5:00 – 7:30μμ στο The Studio, το υπερσύγχρονο στούντιο παραγωγής του CYENS, που στεγάζεται στο Θέατρο πόλης ΟΠΑΠ, στην οδό Τεμπών 10-12, στη Λευκωσία.
 
Διακεκριμένοι ακαδημαϊκοί και ερευνητές θα πραγματοποιήσουν ομιλίες ενώ στη συνέχεια θα συμμετάσχουν σε συζήτηση για τις ανάγκες των ασθενών.
 
Στο πάνελ συμμετέχει επίσης ο κ.Αντρέας Χριστοδούλου, Διευθυντής Γραφείου της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Ασθενών Κύπρου. 
 
Την συζήτηση συντονίζουν οι Δρ Στέφανη Χριστοδουλίδου, Ψυχολόγος-Υπεύθυνη προγράμματος «ΣτηρίΖΩ», Europa Donna Κύπρου, και ο Δρ Μάριος Αβρααμίδης, Καθηγητής Ψυχολογίας, Πανεπιστήμιο Κύπρου και συνεπικεφαλής της ερευνητικής ομάδας Neo-Move, Κέντρο Αριστείας CYENS.
 
Στην ημερίδα θα παρουσιάσουν οι Δρ Ανδρέας Χαραλάμπους, Καθηγητής Ογκολογικής και Ανακουφιστικής Φροντίδας, Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου, Δρ Αναστασία Κωνσταντινίδου, Παθολόγος-Ογκολόγος, Ογκολογικό Κέντρο Τράπεζας Κύπρου, Δρ Κωνσταντίνος Ζαμπόγλου, Ιατρικός Υποδιευθυντής, Γερμανικό Ογκολογικό Κέντρο, Δρ Μαρία Ματσαγγίδου, Ανώτερη Επιστημονική Συνεργάτιδα, Κέντρο Αριστείας CYENS, και Δρ Άγγελος Κασσιανός, Λέκτορας Ψυχολογίας της Υγείας, Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου.
 
Την εκδήλωση θα καλωσορίσουν οι κα. Στέλλα Μάστορα, Πρόεδρος Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Europa Donna και Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης, Δήμαρχος Λευκωσίας και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου Αριστείας CYENS. 
 
Η εκδήλωση θα μεταδίδεται διαδικτυακά μέσω Facebook στο λογαριασμό: 
facebook.com/CYENSCoE/  
 
Η ημερίδα είναι ανοικτή προς το κοινό. 
 
Για περαιτέρω πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε στο a.ioannidou@cyens.org.cy
22 747 621.