Ανέπτυξε τις ομαδικές σου δεξιότητες στο ΚΕΕΑΕΔ του Πολυδύναμου Λευκωσίας

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2024 / Ανέπτυξε τις ομαδικές σου δεξιότητες στο ΚΕΕΑΕΔ του Πολυδύναμου Λευκωσίας
Παρ, 29 Μαρ. 2024 09:15
Το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας και η Kratis Training and Consulting σας προσκαλούν στο παιχνίδι The Mouflon Story, ένα επιτραπέζιο παιχνίδι που επικεντρώνεται στον ανθρώπινο παράγοντα.

Το παιχνίδι μέσω ενός ευφάνταστου τρόπου προσφέρει την εμπειρία της ανάπτυξης  δεξιοτήτων όπως της συνεργασίας, ομαδικότητας, επικοινωνίας, λήψης αποφάσεων και επίλυσης προβλημάτων. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την εμπειρία να ζήσουν από την αρχή μια ποδοσφαιρική αγωνιστική περίοδο και με την επίλυση των γρίφων να βοηθήσουν την ομάδα τους να καταφέρει να τερματίσει πρώτη στην βαθμολογία. Άξιο αναφοράς, είναι ότι ΔΕΝ χρειάζονται καθόλου ποδοσφαιρικές γνώσεις.

Τετάρτη 10 Απριλίου 2024
Ώρα: 17:30 - 19:00
Χώρος: ΚΕΕΑΕΔ, Οδός Τρικούπη 131
Γλώσσα διδασκαλίας: Ελληνική

Η είσοδος είναι δωρεάν.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ καλέστε στο τηλέφωνο 22797827 / 850  ή Email: polidinamo@nicosiamunicipality.org.cy

Για να εγγραφείτε, συμπληρώστε τη φόρμα στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeTlrw8JBHiRlXZmSblCE7NSGlmIBxegVd9HTBeBdUi0zJGcA/viewform?usp=sf_link

Ελάτε να μάθουμε μαζί και να εξελίξουμε τις δεξιότητές μας στον κόσμο της τεχνολογίας!

Το έργο Κέντρο Ενημέρωσης και Επιμόρφωσης για την Απασχόληση και την Επιχειρηματική δράση - ΚΕΕΑΕΔ υλοποιείται στο πλαίσιο του Προγράμματος Πολιτικής Συνοχής «ΘΑλΕΙΑ 2021 – 2027» με τη συγχρηματοδότηση της ΕΕ.

Δικαιούχος: Δήμος Λευκωσίας
Φορέας Υλοποίησης: Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας
Photo.jpg

Από το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας