Εργασίες στα δίκτυα αποχέτευσης ομβρίων και λυμάτων στην οδό Καρπενησίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2024 / Εργασίες στα δίκτυα αποχέτευσης ομβρίων και λυμάτων στην οδό Καρπενησίου
Παρ, 05 Απρ. 2024 09:30
Ο Δήμος Λευκωσίας πληροφορεί το κοινό ότι από το Σάββατο 6 Απριλίου 2024 και ώρα 13.00 μέχρι τη Δευτέρα 8 Απριλίου 2024 και ώρα 06.00 το πρωί η οδός Καρπενησίου στη συμβολή της με τις οδούς Τυπάλδου και Καρκαβίτσα θα παραμείνει κλειστή για την τροχαία κίνηση, λόγω εκτέλεσης εργασιών στα δίκτυα αποχέτευσης ομβρίων και λυμάτων, στα πλαίσια του Έργου «Κατάλληλη κατασκευή διαφόρων οδών στη Λευκωσία - Συμβόλαιο 28 - Άγιοι Ομολογητές».
 
Η τροχαία κίνηση της οδού Καρπενησίου θα γίνεται μέσω εκτροπών από τις οδούς Πέντε Πηγαδίων και Πηνελόπης Δέλτα, σύμφωνα με τις επί τόπου σημάνσεις.  Σημειώνεται ότι από τις εργασίες δεν επηρεάζονται οι οχηματικές είσοδοι των οικοδομών των παρακείμενων δρόμων.
 
Ο Δήμος κατανοεί τη δυσκολία και ταλαιπωρία που θα προκληθεί και προσβλέπει στη συνεργασία του κοινού για γρηγορότερη και καλύτερη εκτέλεση των εργασιών προς όφελος των περιοχών. Καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την όσο το δυνατό λιγότερη αναστάτωση των δημοτών και επισκεπτών της περιοχής. Καλεί επίσης, τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή και να συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας.
 
Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.
 
kyprostoavrio