Εργασίες ασφαλτόστρωσης στην οδό Αχαιών στην ενορία Αγίου Ανδρέα

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2024 / Εργασίες ασφαλτόστρωσης στην οδό Αχαιών στην ενορία Αγίου Ανδρέα
Τετ, 10 Απρ. 2024 14:35
Ο Δήμος Λευκωσίας πληροφορεί το κοινό ότι η οδός Αχαιών στην ενορία Αγίου Ανδρέα θα παραμείνει κλειστή για αφαίρεση και τοποθέτηση νέου ασφαλτικού οδοστρώματος. Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Απριλίου 2024, από τις 10:00 το βράδυ του Σαββάτου μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι της Κυριακής.

Οι εργασίες θα εκτελούνται σε δύο φάσεις, όπου στη φάση Α η οδός Αχαιών θα παραμείνει κλειστή από τη συμβολή της με τις οδούς Χείλωνος και Μετοχίου μέχρι και πριν το ύψος της διασταύρωσης με την οδό Π. Καρόλου, στα φώτα τροχαίας. Στη φάση Α η διασταύρωση θα παραμείνει ανοιχτή. Στη φάση Β, η οποία θα εφαρμοστεί μετά τα μεσάνυχτα, θα κλείσει η διασταύρωση στα φώτα τροχαίας Αχαιών - Δελφών - Π. Καρόλου για την αφαίρεση και τοποθέτηση ασφάλτου σε αυτό το τμήμα.

Οι επηρεαζόμενοι ένοικοι καλούνται να αποφύγουν να σταθμεύσουν τα αυτοκίνητά τους στον  πιο πάνω δρόμο, καθώς και να ακολουθούν τα σήματα τροχαίας που θα τοποθετηθούν για το σκοπό αυτό. 

Ο Δήμος κατανοεί τη δυσκολία και ταλαιπωρία που θα προκληθεί και προσβλέπει στη συνεργασία του κοινού για γρηγορότερη και καλύτερη εκτέλεση των εργασιών προς όφελος των περιοχών. Καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την όσο το δυνατό λιγότερη αναστάτωση των δημοτών και επισκεπτών της περιοχής. Καλεί επίσης, τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή και να συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας.