Εργασίες ασφαλτόστρωσης σε οδούς που συνορεύουν με την πράσινη γραμμή στο Καϊμακλί (3)

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2024 / Εργασίες ασφαλτόστρωσης σε οδούς που συνορεύουν με την πράσινη γραμμή στο Καϊμακλί (3)
Παρ, 12 Απρ. 2024 13:47
Ο Δήμος Λευκωσίας συνεχίζει τις εργασίες ασφαλτόστρωσης και πληροφορεί το κοινό ότι οι οδοί Γορτυνίας, Δώριδος, Κρόνου, Ανδρομάχης, Νέστορος, Ανταίου, Ιωαννίκιου Μοναχού και Β. Βουλγαροκτόνου στην ενορία Καϊμακλίου θα κλείσουν για την κυκλοφορία οχημάτων για αφαίρεση και τοποθέτηση νέου ασφαλτικού οδοστρώματος. Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από την Παρασκευή 12 μέχρι την Παρασκευή 19 Απριλίου 2024, από τις 6:00 το πρωί μέχρι τις 6:00 το απόγευμα. 
 
Οι επηρεαζόμενοι ένοικοι καλούνται να αποφύγουν να σταθμεύσουν τα αυτοκίνητά τους στους πιο πάνω δρόμους, καθώς και να ακολουθούν τα σήματα τροχαίας που θα τοποθετηθούν για το σκοπό αυτό.  
 
Ο Δήμος κατανοεί τη δυσκολία και ταλαιπωρία που θα προκληθεί και προσβλέπει στη συνεργασία του κοινού για γρηγορότερη και καλύτερη εκτέλεση των εργασιών προς όφελος των περιοχών. Καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την όσο το δυνατό λιγότερη αναστάτωση των δημοτών και επισκεπτών της περιοχής. Καλεί επίσης, τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή και να συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας.
 
Οι ασφαλτοστρώσεις συγχρηματοδοτούνται από το πρόγραμμα αναζωογόνησης περιοχών που γειτνιάζουν με την πράσινη γραμμή.