Εργασίες ασφαλτόστρωσης σε οδούς που συνορεύουν με την πράσινη γραμμή στον Άγιο Ανδρέα

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2024 / Εργασίες ασφαλτόστρωσης σε οδούς που συνορεύουν με την πράσινη γραμμή στον Άγιο Ανδρέα
Πεμ, 18 Απρ. 2024 08:40
Ο Δήμος Λευκωσίας συνεχίζει τις εργασίες ασφαλτόστρωσης και πληροφορεί το κοινό ότι η Λεωφόρος Μάρκου Δράκου και οι οδοί Χαράλαμπου Μούσκου και Ρίμινι στην ενορία Αγίου Ανδρέα θα κλείσουν για την κυκλοφορία οχημάτων για αφαίρεση και τοποθέτηση νέου ασφαλτικού οδοστρώματος. Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από την Παρασκευή 19 Απριλίου από τις 6:00 το πρωί μέχρι τις 6:00 το απόγευμα και στο Σαββατοκύριακο 20 και 21 Απριλίου 2024, από τις 7:00 το πρωί του Σαββάτου μέχρι τις 8:00 το βράδυ της Κυριακής.
 
Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 19 και Σάββατο 20 Απριλίου θα διεξαχθούν εργασίες στην οδό Ρίμινις και στο Δημοτικό Χώρο Στάθμευσης στη Λεωφ. Μάρκου Δράκου. Το Σαββατοκύριακο 20 και 21 Απριλίου θα διεξαχθούν οι εργασίες στη Λεωφόρο Μάρκου Δράκου και στην οδό Χαράλαμπου Μούσκου.
 
Η Λεωφόρος Μάρκου Δράκου θα παραμείνει κλειστή από τη συμβολή της με τον κυκλικό κόμβο μέχρι και το Λήδρα Πάλας. Η οδός Χαράλαμπου Μούσκου θα παραμείνει κλειστή από τη συμβολή της με τη συμβολή της με τη Λεωφόρο Μάρκου Δράκου μέχρι τη συμβολή της με την οδό Κινύρας.
 
Οι επηρεαζόμενοι ένοικοι καλούνται να αποφύγουν να σταθμεύσουν τα αυτοκίνητά τους στους πιο πάνω δρόμους, καθώς και να ακολουθούν τα σήματα τροχαίας που θα τοποθετηθούν για το σκοπό αυτό.  
 
Ο Δήμος κατανοεί τη δυσκολία και ταλαιπωρία που θα προκληθεί και προσβλέπει στη συνεργασία του κοινού για γρηγορότερη και καλύτερη εκτέλεση των εργασιών προς όφελος των περιοχών. Καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την όσο το δυνατό λιγότερη αναστάτωση των δημοτών και επισκεπτών της περιοχής. Καλεί επίσης, τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή και να συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας.
 
Οι ασφαλτοστρώσεις συγχρηματοδοτούνται από το πρόγραμμα αναζωογόνησης περιοχών που γειτνιάζουν με την πράσινη γραμμή.