Τον απολογισμό του έργου του για την περίοδο 2017 - 2024 παρουσίασε ο Δήμος Λευκωσίας

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2024 / Τον απολογισμό του έργου του για την περίοδο 2017 - 2024 παρουσίασε ο Δήμος Λευκωσίας
Δευ, 22 Απρ. 2024 15:10
Ο Δήμαρχος Λευκωσίας Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου προχώρησαν σήμερα στον απολογισμό του έργου του Δήμου Λευκωσίας για την περίοδο 2017 - 2024, όσον αφορά τα έργα στην εντός και εκτός των τειχών πόλη, τα πολιτιστικά δρώμενα και το κοινωνικό του έργο. 
 
Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης ο Δήμαρχος Λευκωσίας ανέφερε ότι «με επίκεντρο τον άνθρωπο, όλα αυτά τα χρόνια σχεδιάσαμε και υλοποιήσαμε ένα πολυεπίπεδο πλάνο δράσεων, για να αναβαθμίσουμε την ποιότητα ζωής των δημοτών μας και να φτιάξουμε τη Λευκωσία, που θα θέλουν να ζήσουν τα παιδιά μας. Μια Λευκωσία πιο φιλική, περισσότερο λειτουργική και προσβάσιμη, ακόμα πιο πράσινη και όμορφη. Μια πόλη με βιώσιμο πρόσημο. Όπως πρέπει να είναι μια πρωτεύουσα της Ευρωπαϊκής Ένωσης».
 
Στη συνέχεια ανέφερε ότι υλοποιήθηκαν έργα πρωτοποριακά που συμβάλλουν ώστε η Λευκωσία να ξεχωρίζει, ενώ το σημαντικότερο είναι ότι όπου έγιναν ολοκληρωμένες και συντονισμένες παρεμβάσεις, τα αποτελέσματα υπήρξαν πολύ θετικά.
 
Επιπρόσθετα, ο Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης ανέφερε ότι τα έργα δεν σταματούν με το τέλος της θητείας του νυν Δημοτικού Συμβουλίου Λευκωσίας, αλλά έχει εξασφαλιστεί χρηματοδότηση για τα έργα τα οποία έχουν ήδη σχεδιαστεί και πρόκειται να  υλοποιηθούν το επόμενο χρονικό διάστημα.
 
Τέλος, ο Δήμαρχος Λευκωσίας εξέφρασε την αισιοδοξία του για την επιτυχή υλοποίηση της επικείμενης μεταρρύθμισης της συνένωση των τεσσάρων δήμων Λευκωσίας, Αγίου Δομετίου, Έγκωμης και Αγλαντζιάς.