Μαθήματα Yoga και Pilates τον Ιούλιο στην Πλατεία Ελευθερίας

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2024 / Μαθήματα Yoga και Pilates τον Ιούλιο στην Πλατεία Ελευθερίας
Δευ, 08 Ιουλ. 2024 11:38
Μετά τη μεγάλη απήχηση από τους συμμετέχοντες στα μαθήματα Yoga και Pilates o Δήμος Λευκωσίας ανακοινώνει ότι τα μαθήματα θα συνεχιστούν και τον Ιούλιο 2024, δίπλα από το Αμφιθέατρο της Πλατείας Ελευθερίας.
 
Συγκεκριμένα, τα μαθήματα Yoga θα προσφέρονται κάθε Δευτέρα από τις 19:00 μέχρι τις 20:00.
 
"H yoga αποτελεί μια πρακτική που συνδυάζει την κίνηση με την αναπνοή, δίνοντας έμφαση στην ενότητα σώματος και πνεύματος. Βελτιώνει τη φυσική κατάσταση, τη σωματική δύναμη και την ψυχική και πνευματική υγεία."
Κάνε την εγγραφή σου Yoga July 2024 - Google Forms  (ελληνικά)  /  English - Yoga April July - Google Forms (english) για τα μαθήματα Yoga, πάρε το mat σου, μια πετσέτα, ένα παγούρι νερό, φόρεσε χαλαρά ρούχα και σε περιμένουμε. Namaste"
Τα μαθήματα Pilates θα πραγματοποιούνται κάθε Πέμπτη του Ιούλη από τις 19:00 μέχρι τις 20:00 στον ίδιο χώρο.
 
Το Pilates είναι μία μέθοδος εκγύμνασης που συνδυάζει διάταση και ενδυνάμωση. Τονώνει τους μυς, βελτιώνει τη στάση του σώματος και αυξάνει την ευλυγισία του, ενώ παράλληλα συντονίζει και ισορροπεί σώμα και μυαλό.  
 
Κάνε την εγγραφή σου Pilates July 2024 - Google Forms (ελληνικά) / English - Pilates July 2024 - Google Forms (english)  για τα μαθήματα Pilates, πάρε το mat σου, μια πετσέτα, ένα παγούρι νερό, φόρεσε χαλαρά ρούχα και σε περιμένουμε.
 
Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 22797000.