Υπογραφή Συμφώνου Συνεργασίας μεταξύ ΠΔΚ Λευκωσίας και Πανεπιστημίου Λεμεσού

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2024 / Υπογραφή Συμφώνου Συνεργασίας μεταξύ ΠΔΚ Λευκωσίας και Πανεπιστημίου Λεμεσού
Παρ, 06 Δεκ. 2024 14:42
Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την υπογραφή συμφώνου συνεργασίας μεταξύ του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Λευκωσίας και του Πανεπιστημίου Λεμεσού, με στόχο την ενίσχυση της κοινωνικής πολιτικής και τη δημιουργία ευκαιριών για τους συμπολίτες μας.
 
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στις 5 Δεκεμβρίου 2024 στο γραφείο του Δημάρχου Λευκωσίας και Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου, κ. Χαράλαμπου Προύτζου, και της COO του Πανεπιστημίου Λεμεσού, κας Ιωάννας Παναγιώτου.
 
Παρόντες στη συνάντηση ήταν επίσης, από πλευράς του Πανεπιστημίου Λεμεσού, η Δρ. Άντρη Χατζηανδρέου, Διευθύντρια του Κέντρου για την Ισότητα, τη Διαφορετικότητα και τη Συμπερίληψη, καθώς και ο Δρ. Δημήτρης Τσιρόπουλος, Διευθυντής του CIIM Bioeconomics. Από το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας, συμμετείχαν η Προϊσταμένη κ. Σταυρούλα Γεωργοπούλου και η Λειτουργός Προγραμμάτων κ. Άννα Μιχαήλ.
 
Στο πλαίσιο της συνάντησης, συζητήθηκαν προοπτικές συνεργασίας και σχεδιασμός κοινών δράσεων, οι οποίες στοχεύουν στη στήριξη της τοπικής κοινωνίας και την ενδυνάμωση των ευκαιριών απασχόλησης και επιχειρηματικής δραστηριότητας.
 
Δικαιούχος: Δήμος Λευκωσίας
Φορέας Υλοποίησης: Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας
 
Το έργο «Κέντρο Ενημέρωσης και Επιμόρφωσης για την Απασχόληση και την Επιχειρηματική Δράση (ΚΕΕΑΕΔ)» αποτελεί μία από τις βασικές πρωτοβουλίες του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Λευκωσίας, στο πλαίσιο του Προγράμματος Πολιτικής Συνοχής «ΘΑλΕΙΑ 2021-2027», και υλοποιείται με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
 
Από το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας 
 A couple of logos with a bird and a laurel wreath

Description automatically generated with medium confidence