Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου η πρώτη ανοιχτή διαβούλευση για το Νέο Τοπικό Σχέδιο Λευκωσίας

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2026 / Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου η πρώτη ανοιχτή διαβούλευση για το Νέο Τοπικό Σχέδιο Λευκωσίας
Τετ, 02 Σεπ. 2026 17:02
Ο Δήμος Λευκωσίας υπενθυμίζει ότι, η πρώτη ανοιχτή διαβούλευση, στο πλαίσιο της διαδικασίας εκπόνησης του Νέου Τοπικού Σχεδίου Λευκωσίας, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 4 Σεπτεμβρίου 2026, στις 18:00, στο Πολιτιστικό Κέντρο ‘’Μελίνα Μερκούρη’’ , Λ.  Αθηνάς και Β. Γεώργιου Β’,  Λευκωσία 1016.
 
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:
 
  • Παρουσίαση της διαδικασίας εκπόνησης του Νέου Τοπικού Σχεδίου Λευκωσίας.
  • Ανοικτή συζήτηση, υποβολή ερωτήσεων, απόψεων και εισηγήσεων από τους δημότες.
  • Καταγραφή θέσεων και εισηγήσεων των δημοτών.
Στόχος της διαβούλευσης είναι η ενημέρωση των δημοτών για τη διαδικασία εκπόνησης του Νέου Τοπικού Σχεδίου Λευκωσίας, καθώς και η καταγραφή των απόψεων, θέσεων και εισηγήσεών τους.
 
Η δημόσια διαβούλευση αφορά τα δημοτικά διαμερίσματα Λευκωσίας, Αγλαντζιάς, Έγκωμης και Αγίου Δομετίου.
 
Η συμμετοχή και η ενεργός σας συμβολή στη διαδικασία διαβούλευσης είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς οι απόψεις και οι εισηγήσεις σας θα συμβάλουν στη διαμόρφωση του Νέου Τοπικού Σχεδίου Λευκωσίας.