Παράταση εγγραφών για τα Κέντρα Προστασίας και Απασχόλησης Παιδιών για την Σχολική Περίοδο 2022/23

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις (2022) / Παράταση εγγραφών για τα Κέντρα Προστασίας και Απασχόλησης Παιδιών για την Σχολική Περίοδο 2022/23
Δευ, 01 Αυγ. 2022 15:00
Ηλεκτρονικά οι εγγραφές
 
Το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας ανακοινώνει ότι οι εγγραφές για τα Κέντρα Προστασίας και Απασχόλησης Παιδιών για την Σχολική Περίοδο 2022/23, τα οποία αναμένεται να λειτουργήσουν από τις 12 Σεπτεμβρίου 2022, παρατείνονται έως τις 7 Αυγούστου 2022.
 
Υπενθυμίζεται ότι προγραμματίζεται η λειτουργία 2 προγραμμάτων ως ακολούθως:
•«Πολυπολιτισμικό Κέντρο Φροντίδας Παιδιών Λευκωσίας» στο Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας.
•«Μετά το Κουδούνι» στο Δημοτικό Σχολείο Χατζηγεωργάκη Κορνέσιου
 
Οι ενδιαφερόμενοι γονείς παρακαλούνται όπως μελετήσουν προσεκτικά τα κριτήρια και τους κανονισμούς λειτουργίας των προγραμμάτων (βλ. https://www.nicosia.org.cy/el-GR/municipality/multipurpose-centre/ppkap/) και ακολουθήσουν την πιο κάτω διαδικασία για την ηλεκτρονική εγγραφή:
  1. Είσοδος στην ηλεκτρονική πλατφόρμα «Νοιάζομαι» μέσω της ιστοσελίδας Πολυδύναμου ΔΚΛ (https://www.nicosia.org.cy/el-GR/municipality/multifunctional-foundation/)
  2. Εγγραφή στην πλατφόρμα ενός από τους γονείς ή είσοδος σε υφιστάμενο λογαριασμό (ενήλικα)
  3. Εγγραφή του παιδιού ως «Νέου Μέλος» του χρήστη της πλατφόρμας
4. Υποβολή αιτήματος («Νέο Αίτημα») για ένταξη του ήδη εγγεγραμμένου μέλους στο πρόγραμμα επιλογής, ακολουθώντας τις οδηγίες συμπλήρωσης και επισυνάπτοντας ή επιλέγοντας τα απαραίτητα παραστατικά (ισχύει για όσους έχουν ανεβάσει ήδη παραστατικά κατά τις εγγραφές καλοκαιρινών). Αιτήσεις που δεν θα περιλαμβάνουν όλα τα απαραίτητα παραστατικά δεν θα εγκρίνονται. 
 
Τα προγράμματα λειτουργούν με την ενίσχυση του Υφυπουργείου Κοινωνικής Πρόνοιας, του Δήμου Λευκωσίας, του Ιδρύματος Αναστάσιος Γ. Λεβέντης, καθώς και με την συμβολή της Σχολικής Εφορείας Αγλαντζιάς και του συνδέσμου γονέων του δημοτικού σχολείου Χατζηγεωργάκη Κορνέσιου.

Από το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας