Εγγραφές για το Πολυπολιτισμικό Κέντρο Φροντίδας Απασχόλησης Παιδιών για την Περίοδο Διακοπών Χριστο

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2022 / Εγγραφές για το Πολυπολιτισμικό Κέντρο Φροντίδας Απασχόλησης Παιδιών για την Περίοδο Διακοπών Χριστο
Πεμ, 17 Νοε. 2022 10:55
Το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας ανακοινώνει εγγραφές στο «Πολυπολιτισμικό Κέντρο Φροντίδας Απασχόλησης Παιδιών Λευκωσίας», για παιδιά ηλικίας 5-12 ετών, για την Περίοδο διακοπών Χριστουγέννων 2022/23, οι οποίες υποβάλλονται ηλεκτρονικά. Το πρόγραμμα θα λειτουργήσει από τις 23 μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου 2022 και 2 μέχρι 5 Ιανουαρίου 2023.
 
Οι ενδιαφερόμενοι γονείς παρακαλούνται όπως μελετήσουν προσεκτικά τα κριτήρια και κανονισμούς λειτουργίας των προγραμμάτων (βλ. https://www.nicosia.org.cy/el-GR/municipality/multipurpose-centre/ppkap/) και ακολουθήσουν την πιο κάτω διαδικασία για την ηλεκτρονική εγγραφή:
  1. Είσοδος στην ηλεκτρονική πλατφόρμα «Νοιάζομαι» (https://noiazomainicosia.intellisoft.gr/).
  2. Εγγραφή στην πλατφόρμα ενός από τους γονείς ή είσοδος σε υφιστάμενο λογαριασμό (ενήλικα).
  3. Εγγραφή του παιδιού ως «Νέου Μέλος» του χρήστη της πλατφόρμας.
  4. Υποβολή αιτήματος («Νέο Αίτημα») για ένταξη του ήδη εγγεγραμμένου μέλους στο πρόγραμμα επιλογής, ακολουθώντας τις οδηγίες συμπλήρωσης και επισυνάπτοντας ή επιλέγοντας τα απαραίτητα παραστατικά (ισχύει για όσους έχουν ανεβάσει ήδη παραστατικά κατά τις εγγραφές καλοκαιρινών). Αιτήσεις που δεν θα περιλαμβάνουν όλα τα απαραίτητα παραστατικά δεν θα εγκρίνονται.
Το πρόγραμμα λειτουργεί με την ενίσχυση του Υπουργείου Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και του Ιδρύματος Αναστάσιος Γ. Λεβέντης.
  • Η Εγγραφή για την περίοδο των διακοπών των Χριστουγέννων λόγω διευρυμένου ωραρίου λειτουργίας κοστολογείται όσο μια μηνιαία συνδρομή.
Κόστη Συμμετοχής:
Με κριτήρια προτεραιότητας                             Χωρίς ειδικά κριτήρια                       
Σχολική Περίοδος                               
1 παιδίà €100/μήνα                                               1 παιδίà   €150/μήνα                   
2 παιδιάà €150/μήνα                                             2 παιδιάà € 230/μήνα                  
3 παιδιάà €200/μήνα                                             3 παιδιάà € 300/μήνα              
   
Όσοι γονείς επιθυμούν εγγραφή των παιδιών τους στο Πρόγραμμα για τις διακοπές Χριστουγέννων παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν στο τηλ.22797856 ή στο polidinamo@nicosiamunicipality.org.cy . Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας. 
 
Από το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας