Συνεχίζονται οι εγγραφές στον 1ο Παιδοκομικό Σταθμό του Πολυδύναμου «Ουράνιο Τόξο» μέχρι τις 8μμ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2023 / Συνεχίζονται οι εγγραφές στον 1ο Παιδοκομικό Σταθμό του Πολυδύναμου «Ουράνιο Τόξο» μέχρι τις 8μμ
Παρ, 27 Ιαν. 2023 11:00
Λίγες θέσεις διαθέσιμες - ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή  
 
Λίγες διαθέσιμες θέσεις ακόμη ανακοινώνει το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας για ΔΩΡΕΑΝ εγγραφή στον 1ο Παιδοκομικό Σταθμό για νήπια 2-5 ετών με διευρυμένο ωράριο λειτουργίας ως τις 8 το βραδύ στο πλαίσιο του έργου: Κέντρο Φροντίδας και Απασχόλησης Παιδιών «Ουράνιο Τόξο», στο κτήριο «Γεωργία Πολυβίου».
 
Ημέρες Λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή,
Ωράρια Λειτουργίας: 7:00 - 15:00 ή 7:00 - 18:00 ή 7:00 - 20:00
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 22797850/22797890
 
H δυνατότητα επιλογής του ωραρίου 07:00 - 20:00 ισχύει μόνο για παιδιά, των οποίων οι γονείς αποδεδειγμένα εργάζονται μέχρι τις 20:00.
 
Προτεραιότητα συμμετοχής: βάσει ημέρας/ώρας εγγραφής στην πλατφόρμα και ακαθάριστου Οικογενειακού Εισοδήματος, νοουμένου ότι ο αιτητής εμπίπτει στις ομάδες στόχου (βλ. κανονισμούς λειτουργίας στην ιστοσελίδα του Δήμου Λευκωσίας www.nicosia.org.cy - Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας- Ουράνιο Τόξο).
Στόχος του προγράμματος, πέραν από την ασφαλή φύλαξη και σίτιση, είναι η προσφορά δημιουργικών δραστηριοτήτων στα παιδιά, έτσι ώστε να αναπτύξουν τις ιδιαίτερες κλίσεις και ικανότητές τους, και να αποκτήσουν γερές βάσεις και κοινωνικές δεξιότητες από την παιδική ηλικία.
 
Αιτήσεις γίνονται δεκτές μόνο μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας «Νοιάζομαι» (https://www.nicosia.org.cy/el-GR/municipality/multipurpose-centre/). Απαραίτητο για την υποβολή αίτησης είναι η μελέτη των κανονισμών λειτουργίας του προγράμματος.
 
Το έργο «Κέντρο Φροντίδας και Απασχόλησης Παιδιών, Ουράνιο Τόξο» - Παιδοκομικός Σταθμός συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης της Ε.Ε, την Κυπριακή Δημοκρατία και το Δήμο Λευκωσίας, στο πλαίσιο της υλοποίησης της Στρατηγικής για Ολοκληρωμένη και Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη του Δήμου Λευκωσίας και συγκεκριμένα των έργων που υλοποιούνται υπό την επενδυτική προτεραιότητα 9β, «Προώθηση της Κοινωνικής ένταξης και Καταπολέμησης της Φτώχειας και Οποιωνδήποτε Διακρίσεων μέσω της Παροχής Στήριξης για Φυσική, Οικονομική και Κοινωνική Αναζωογόνηση Κοινοτήτων εντός Αστικών Περιοχών».
 
Από το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας