Εγγραφές Παιδιών τα Χριστούγεννα στο Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2023 / Εγγραφές Παιδιών τα Χριστούγεννα στο Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας
Τρι, 28 Νοε. 2023 09:05
Το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας ανακοινώνει την έναρξη εγγραφών στα Κέντρα Προστασίας και Απασχόλησης Παιδιών Λευκωσίας, για παιδιά ηλικίας 5 - 12 ετών, για τη Περίοδο Διακοπών Χριστουγέννων 2023/24, οι οποίες υποβάλλονται ηλεκτρονικά. Τα προγράμματα θα λειτουργήσουν από τις 27 μέχρι τις 29 Δεκεμβρίου 2023 και από τις 2 μέχρι τις 5 Ιανουαρίου 2024.

  • «Μετά το κουδούνι» (Δημοτικό Σχ. Χ’’ Κορνέσιου) – (07:00-16:00)
  • «Πολυπολιτισμικό Κέντρο Φροντίδας Παιδιών Λευκωσίας» - (07:00–18:00)
  • «Ουράνιο Τόξο» - ΔΩΡΕΑΝ – (07:00 – 20:00 και Σάββατο 07:00-14:30)
ι. Οι εγγραφές για το «Μετά το Κουδούνι» απευθύνονται σε παιδιά που φοιτούν στο Δημοτικό Σχολείο Χατζηγεωργάκη Κορνέσιου.
 
Το πρόγραμμα λειτουργεί με την ενίσχυση του Υφυπουργείου Κοινωνικής Πρόνοιας, του Δήμου Λευκωσίας, καθώς και με την συμβολή των Σχολικών Εφορειών Λευκωσίας και Αγλαντζιάς, των Συνδέσμων Γονέων των Σχολείων και των Διευθύνσεων των Σχολείων.
 
ΙΙ. Οι εγγραφές για το «Πολυπολιτισμικό Κέντρο Φροντίδας Παιδιών Λευκωσίας» απευθύνονται σε παιδιά Δημοτών Λευκωσίας με ή χωρίς ειδικά κριτήρια.
 
Το πρόγραμμα λειτουργεί με την ενίσχυση του Υφυπουργείου Κοινωνικής Πρόνοιας, το ίδρυμα Α.Γ.Λεβέντη και τον Δήμο Λευκωσίας.
 
ΙΙΙ. Οι εγγραφές για το «Ουράνιο Τόξο» απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας 5 – 8 ετών, Δημοτών Λευκωσίας με ειδικά κριτήρια.
 
Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης της Ε.Ε., την Κυπριακή Δημοκρατία και το Δήμο Λευκωσίας, στο πλαίσιο της υλοποίησης της Στρατηγικής για Ολοκληρωμένη Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη του Δήμου Λευκωσίας και συγκεκριμένα των έργων που υλοποιούνται υπό την επενδυτική Προτεραιότητα 9β, «Προώθηση της Κοινωνικής Ένταξης και Καταπολέμηση της Φτώχειας και Οποιωνδήποτε Διακρίσεων μέσω της Παροχής Στήριξης για Φυσική, Οικονομική και Κοινωνική Αναζωογόνηση Κοινοτήτων και Αστικών Περιοχών».
 
Οι ενδιαφερόμενοι γονείς παρακαλούνται όπως μελετήσουν προσεκτικά τα κριτήρια και κανονισμούς λειτουργίας των προγραμμάτων (βλ. https://www.nicosia.org.cy/el-GR/municipality/multipurpose-centre/ppkap/) και ακολουθήσουν την πιο κάτω διαδικασία για την ηλεκτρονική εγγραφή:

  1. Είσοδος στην ηλεκτρονική πλατφόρμα «Νοιάζομαι» (https://noiazomainicosia.intellisoft.gr/  ).
  2. Εγγραφή στην πλατφόρμα ενός από τους γονείς ή είσοδος σε υφιστάμενο λογαριασμό (ενήλικα).
  3. Εγγραφή του παιδιού ως «Νέου Μέλος» του χρήστη της πλατφόρμας.
  4. Υποβολή αιτήματος («Νέο Αίτημα») για ένταξη του ήδη εγγεγραμμένου μέλους στο πρόγραμμα επιλογής, ακολουθώντας τις οδηγίες συμπλήρωσης και επισυνάπτοντας ή επιλέγοντας τα απαραίτητα παραστατικά (ισχύει για όσους έχουν ανεβάσει ήδη παραστατικά κατά τις εγγραφές της σχολικής περιόδου). Αιτήσεις που δεν θα περιλαμβάνουν όλα τα απαραίτητα παραστατικά δεν θα εγκρίνονται.
  5. Οι θέσεις είναι περιορισμένες. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας νοουμένου ότι πληρούνται τα απαραίτητα κριτήρια και οι αιτήσεις είναι επαρκώς συμπληρωμένες.
Κόστη Συμμετοχής:    
                                                                        
1 παιδίà €50/βδομάδα                                                             
2 παιδιάà €100/βδομάδα                                                         
3 παιδιάà €125/βδομάδα
4 παιδιάà €150/βδομάδα                                                                                                                
Για όσους γονείς επιθυμούν εγγραφή των παιδιών τους στα Κέντρα Προστασίας και Απασχόλησης Παιδιών για τις διακοπές Χριστουγέννων , παρακαλώ όπως επικοινωνήσουν στο τηλ.22797850 ή 22797856 ή 22797898 ή στο polidinamo@nicosiamunicipality.org.cy
 
Από το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας