«ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ & ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟΥ» / DRESS TO IMPRESS MOBILITY EVENT

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2023 / «ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ & ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟΥ» / DRESS TO IMPRESS MOBILITY EVENT
Σαβ, 16 Σεπ. 2023
17:30
Λεωφόρος Μακαρίου
Ένας αγώνας εντυπωσιασμού στην καρδιά της πόλης!
 
Επιλέγω το μέσο που επιθυμώ, ποδήλατο, σκούτερ, πατίνια συμβατικά ή ηλεκτρικά ή συμμετέχω πεζός σε μια πορεία ευαισθητοποίησης για να μαζέψω χιλιόμετρα που στη συνέχεια θα μεταφραστούν σε χρήματα για τις οικογένειες που δεν μπορούν να πληρώσουν το λογαριασμό του ηλεκτρικού τους ρεύματος. Τρεις μεγάλοι νικητές θα κερδίσουν ηλεκτρικό σκούτερ αξίας 600 ευρώ! Βραβεία θα δοθούν σύμφωνα με την εμφάνιση και όχι από τη σειρά τερματισμού.

Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές ΕΔΩ

Πρόγραμμα:

17:00: Έναρξη εκδήλωσης με live link από τον DJ KONIC
            Εγγραφές για το διαγωνισμό εντυπωσιασμού
18:30: Μήνυμα για το περιβάλλον από τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου Αγίων Ομολογητών
19:00: Έναρξη διαδρομής εντυπωσιασμού με μικρούς και μεγάλους από το Δήμαρχο Λευκωσίας
20:00 - 20:30: Βράβευση παιδιών
21:00:  Ανάδειξη νικητή στους ενήλικες

Από τις 17:00 μέχρι τις 00:00 κάθε 30 λεπτά λεωφορεία θα παραλαμβάνουν από τον χώρο στάθμευσης απέναντι από το The Landmark Nicosia προς την οδό Κρήτης και αντίστροφα.

Η εκδήλωση θα πλαισιώνεται από ενημερωτικά περίπτερα, μουσική, ποτό και φαγητό.
 
Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης θα υπάρχουν ενημερωτικά περίπτερα και ψυχαγωγικές δραστηριότητες για παιδιά και μεγάλους, ενώ στα ντεκ θα βρίσκεται ο DJ KONIC.

ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Το Kateryna Biloruska Foundation σε συνεργασία με τη Δήμαρχο Ποδηλάτου της Λευκωσίας θα προχωρήσουν στην διεξαγωγή μιας σειράς παιχνιδιών ποδηλασίας για παιδιά, πριν και μετά τη μεγάλη ποδηλατοβόλτα που θα λάβει χώρα στις 16 Σεπτεμβρίου στον Δήμο Λευκωσίας.

Τα παιχνίδια αυτά βασίζονται στο δανέζικο μοντέλο εκπαίδευσης παιδιών σχετικά με τη χρήση του ποδηλάτου ως μέσο μετακίνησης και την προώθηση της ασφαλούς οδήγησης.

Η δράση αυτή θα πραγματοποιηθεί και στοχεύει στην εκπαίδευση των νέων χρηστών ποδηλάτου σε θέματα ασφαλούς χρήσης του ποδηλάτου στους δρόμους. Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους μέσα από διασκεδαστικά παιχνίδια που ενισχύουν την ικανότητά τους να αντιλαμβάνονται και να αντιδρούν σε διάφορες καταστάσεις. 
 
ΥΣ: Η εκδήλωση «κατασκοπεύεται» από τους έμπειρους influencers της SPP MEDIA.
 
Η δράση απευθύνεται σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες.
 
Χορηγός Επικοινωνίας: Deejay Radio 93.5 Deejay 93.5 - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ (mydeejay.com.cy)