Σεμινάριο Υποκριτικής με θεματική «Σκληρός Ρεαλισμός»

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Εκδηλώσεις / Εκδηλώσεις / Εκδηλώσεις 2023 / Μάρτιος / Σεμινάριο Υποκριτικής με θεματική «Σκληρός Ρεαλισμός»
Δευ, 27 Μαρ. 2023
18:00
Εντός των Τεχνών
Η ομάδα Γιασεμίν διοργανώνει, σε συνεργασία με το «τΖΕΝεράλε acting studio by Μιχάλης Συριόπουλος» (Αθήνα) το τριήμερο Σεμινάριο Υποκριτικής με θεματική «Σκληρός Ρεαλισμός».

Το σεμινάριο θα έχει συνολική διάρκεια 15 ωρών και εμψυχώνει ο ηθοποιός - θεατρολόγος Πάνος Λουκαΐδης (@Panos Loucaides) στο 'Εντός των Τεχνών'. Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Πότε:
Σάββατο 25/3 στις 11.00 - 16.00
Κυριακή 26/3 στις 11.00 - 16.00
Δευτέρα 27/3 στις 18.00 - 23.00
Πού: Εντός των Τεχνών, Αισχύλου 29, 1011, παλιά Λευκωσία (έναντι εκκλησίας Αγίου Σάββα) - www.yasemincollective.com/entostexnwn

Τι να περιμένουν οι ενδιαφερόμενοι:
Οι συμμετέχοντες θα έρθουν αντιμέτωποι με το ακραίο ρεαλιστικό θέατρο, την πρόκληση του νατουραλισμού επί σκηνής και την ωμή ρεαλιστική ματιά. Οι εκπαιδευόμενοι χρησιμοποιώντας την κλίμακα και το προσωπικό τους βιωματικό υλικό θα εμβαθύνουν στην ουσία των συναισθημάτων με στόχο την ερμηνεία του χαρακτήρα που δημιουργεί ο συγγραφέας. Μέσα από την τεχνική του Στανισλάφσκι, η ενσωμάτωση ψυχολογικών καταστάσεων σε σκηνές ακραίων συνθηκών στοχεύει στη σωστή απόδοση των κειμένων και όχι στην ιστορική ακρίβεια. Το σεμινάριο συμπεριλαμβάνει αυτοσχεδιασμούς, ομαδικές και ατομικές ασκήσεις, ενώ την τελευταία μέρα οι συμμετέχοντες θα παρουσιάσουν την σκηνή που θα έχουν διδαχθεί.

Ποιούς αφορά: 
Κυρίως νέους επαγγελματίες ηθοποιούς και άτομα που ασχολούνται ερασιτεχνικά με το θέατρο και ενδιαφέρονται να εμπλουτίσουν τις γνώσεις και τεχνικές τους. Παρ΄ όλα αυτά προηγούμενη πείρα δεν ειναι απαραίτητη και άτομα που αγαπούν την Τέχνη του Θεάτρου μπορούν επίσης να δηλώσουν συμμετοχή.

Μέγιστος αριθμός συμμετοχών: 18 άτομα

Γνωρίστε το τΖΕΝεράλε acting studio by Μιχάλης Συριόπουλοςwww.generale.info

Ο Πάνος Λουκαΐδης είναι απόφοιτος Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πατρών και απόφοιτος της Ανώτερης Δραματικής Σχολής Θέατρου Τέχνης “Κάρολος Κουν” στην Αθήνα. Έχει συνεργαστεί με διάφορους σκηνοθέτες και παραγωγούς κατά τη διάρκεια της καριέρας του συμπεριλαμβανομένου και του έργου «O θάνατος του εμποράκου», παραγωγής του ΘΟΚ και σε σκηνοθεσία Νεοκλή Νεοκλέους, 2020-2021.

Κόστος σεμιναρίου: 130ευρώ

Προκράτηση θέσεων:  www.yasemincollective.com/tickets (30% προκαταβολή - το υπόλοιπο ποσό θα διευθετηθεί τη μέρα του σεμιναρίου)

Για απορίες ή πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο yasemin.collective@gmail.com

Κοινωνικά Δίκτυα: FB: Γιασεμίν / Εντός των Τεχνών IG: @Yasemin.Collective  / @entos.texnwn