Σεμινάρια "Fridays for Writing, Coffee and Mingling"

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Εκδηλώσεις / Εκδηλώσεις / Εκδηλώσεις 2023 / Νοέμβριος / Σεμινάρια "Fridays for Writing, Coffee and Mingling"
Παρ, 24 Νοε. 2023
17:30
O M.K.O. C.I.P. Citizens in Power σας προσκαλεί στον κόσμο του "Efivos in Europe"! 
 
Από τις 3 Νοεμβρίου μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου, θα συναντιόμαστε κάθε Παρασκευή στις 17:30 στο C.I.P. Impact Hub (Αμμοχώστου 53, Λευκωσία 1016) για να ανταλλάξουμε ιδέες, να ενισχύσουμε τις δεξιότητές μας που σχετίζονται με τη δημοσιογραφία και να δημιουργήσουμε τα δικά μας άρθρα και podcast. 
 
Το "Efivos in Europe" (Αριθμός έργου: 101081482) είναι ένα έργο του ευρωπαϊκού προγράμματος CERV (Citizens Equality Rights and Values) με στόχο την ενίσχυση της συμμετοχής των νέων σε ζητήματα που αφορούν την Ευρωπαϊκή Ένωση μέσω της δημοσιογραφίας και των μέσων ενημέρωσης.
 
Μήπως σας αρέσει να γράφετε; Θα θέλαμε πολύ να δούμε τη δουλειά σας, είτε αυτή αφορά άρθρα, είτε σύντομες ιστορίες ή ποιήματα, ή ακόμη και θεατρικά σενάρια!
 
Ελάτε μαζί μας τις Παρασκευές για να απολύσετε απογεύματα γεμάτα καφέ, συγγραφή και παρέα. Κάθε Παρασκευή θα έχουμε και ένα πάνελ με δημοσιογράφους, για να μάθουμε περισσότερα για την δημοσιογραφία στην Κύπρο και να εμπνευστούμε για να γράψουμε τα δικά μας άρθρα. 
 
Μέρες και Ώρα: Κάθε Παρασκευή, στις 17:30-20:30.
Έναρξη: Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2023. 
 
Κάντε την εγγραφή σας στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://forms.office.com/e/2RHrj4DWDE
 
Ακολουθεί ένα ενδεικτικό πρόγραμμα των εργαστηρίων μας: 
Παρασκευή 03 Νοεμβρίου 2023 - Πάνελ με δημοσιογράφους, το οποίο θα ακολουθηθεί από μια συζήτηση με ερωτήσεις και απαντήσεις (Q&A) 
Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023 - Πρακτικό εργαστήριο σχετικά με τις Δεξιότητες Συγγραφής και Έρευνας 
Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2023 - Πάνελ και Εργαστήριο για την Κλιματική Αλλαγή 
Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2023 - Πάνελ και Εργαστήριο για την Ισότητα των Φύλων 
Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2023 - ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ - Διαδικτυακή συνάντηση με τους συμμετέχοντες για να συζητήσουμε τη πρόοδο των άρθρων τους 
Παρασκευή 08 Δεκεμβρίου 2023 - Πάνελ και Εργαστήριο με θέμα την Κύπρο και την Οικοδόμηση Ειρήνης 
Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2023 - Σύνταξη και δημοσίευση άρθρων 
 
Μάθετε περισσότερα στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://fb.me/e/1GverYodw
 
Παρακαλούμε σημειώστε ότι όλα τα εργαστήρια θα διεξαχθούν στα αγγλικά. Οι συντονιστές μας μιλούν ελληνικά και αγγλικά και μπορούν να καλύψουν τις γλωσσικές σας ανάγκες αφού μας επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε ιδιαίτερα να λαμβάνουμε άρθρα και podcast και στην τουρκική γλώσσα. Εάν ενδιαφέρεστε να υποβάλετε κάτι στα τουρκικά, επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε περαιτέρω το ζήτημα.
 
*Η συμμετοχή στα εργαστήρια είναι δωρεάν. Θα προσφέρονται καφές και σνακ.