5η Ομαδική Έκθεση Φωτογραφικής Ομάδας PHOTO Art

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Εκδηλώσεις / Εκδηλώσεις / Εκδηλώσεις 2023 / Νοέμβριος / 5η Ομαδική Έκθεση Φωτογραφικής Ομάδας PHOTO Art
Παρ, 24 Νοε. 2023
19:00
Η PHOTO Art είναι μια φωτογραφική ομάδα, δημιούργημα της αγάπης για τη φωτογραφία και της  επιθυμίας για την μετάδοση γνώσεων σχετικών με τη φωτογραφία. Κοινό στοιχείο των μελών της είναι η  μεγάλη μας αγάπη προς τη φωτογραφική τέχνη.  Σε όλους μας αρέσει να ακούμε συχνά πυκνά τα κλικ της μηχανής μας, να  εξορμούμε σε πόλεις, σε χωριά, στα βουνά, στη θάλασσα, μέρα ή νύκτα για να απαθανατίσουμε κάτι μοναδικό ή και κάτι συνηθισμένο. Ό,τι τέλος πάντων μας τραβά τη προσοχή, ό,τι μας αρέσει, ό,τι μιλά στην καρδιά μας.

Τα άτομα που ανήκουν στην Ομάδα είναι όλες και όλοι ερασιτέχνες φωτογράφοι. Αυτός ο έρωτας για την φωτογραφία τους σπρώχνει να θέτουν ψηλούς στόχους και μετά να προσπαθούν να τους κατακτήσουν.

Η Ομαδική έκθεση της PHOTO Art, έχει καταστεί πλέον θεσμός!
 
Η έκθεση θα παρουσιαστεί 24 και 25 Νοεμβρίου 2023, στην αίθουσα Παλιά Αγορά Παλλουριώτισσας, 5-9 μ.μ. Συμμετέχουν 39 φωτογράφοι με 117 φωτογραφίες
 
Το θέμα της φετινή μας Έκθεση είναι «Χρώματα της Ίριδας». Αυτή τη χρονιά η Παλιά Αγορά θα πλημυρίσει με χρώματα.
 
Τα μέλη έχουν δουλέψει με πολύ μεράκι και δημιουργικότητα  ψάχνοντας ή δημιουργώντας οι ίδιοι θέματα με το χρώμα που τους ενδιέφερε.
 
Άνθρωποι ντυμένοι στο ανάλογο χρώμα, λουλούδια, κτήρια, κατασκευές, μηχανοκίνητα, φρούτα, φωτογραφίες από το ζωικό κόσμο είναι μόνο μερικά από τα θέματα.