Μια ιστορία αγάπης του Αλέξης Μισαλίκ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Εκδηλώσεις / Εκδηλώσεις / Εκδηλώσεις 2024 / Απρίλιος / Μια ιστορία αγάπης του Αλέξης Μισαλίκ
Κυρ, 07 Απρ. 2024
18:00
Η Νέα Σκηνή του ΘΟΚ παρουσιάζει από τις 5 Απριλίου 2024 το θεατρικό έργο του Αλέξης Μισαλίκ Μια ιστορία αγάπης σε σκηνοθεσία Ελένης Αναστασίου. Οι τακτικές παραστάσεις θα πραγματοποιούνται στη Λευκωσία κάθε Παρασκευή (20:30), Σάββατο (20:30) και Κυριακή (18:00). Η παραγωγή θα περιοδεύσει τον Μάιο σε Λάρνακα (15/5), Λεμεσό (18/5) και Πάφο (22/5). Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκίνησε. Προμηθευτείτε τα εισιτήρια σας από την ιστοσελίδα του ΘΟΚ: www.thoc.org.cy
 
Λίγα λόγια για το έργο
 
Η Κάτια και η Ζυστίν βιώνουν τον απόλυτο έρωτα. Το ξεκίνημά τους είναι ειδυλλιακό. Η Ζυστίν επιθυμεί ένα παιδί και η Κάτια μένει έγκυος με εξωσωματική γονιμοποίηση. Λίγες μέρες πριν από τη γέννηση της κόρης τους, η Ζυστίν εξαφανίζεται και δώδεκα χρόνια αργότερα ο Γουίλιαμ, ο αδελφός της Κάτια, την εντοπίζει και της κάνει μια πρόταση που θα ανατρέψει τη μοίρα όλων.
 
Το έργο του Γάλλου συγγραφέα και ηθοποιού Αλέξης Μισαλίκ, βραβευμένο με τέσσερα βραβεία Molière το 2020, πραγματεύεται ένα θέμα απτό και αρκετά γνώριμο: τον τρόπο με τον οποίο η αγάπη καταφέρνει να αλλάξει τη ζωή μας και να της δώσει αξία. Μια ιστορία αγάπης, λοιπόν, με έντονα συναισθήματα, συγκρούσεις, αδιέξοδα, διλήμματα, εκπλήξεις, χαρές και λύπες, αποτυπωμένη με τρυφερότητα, σαρκασμό και, πάνω απ’ όλα, χιούμορ.
 
Η σκηνοθέτρια Ελένη Αναστασίου και οι συνεργάτες της καλούνται να αναδείξουν μέσα από την απλότητα και τη φρεσκάδα της σύγχρονης γλώσσας του έργου τις ποικίλες εκφάνσεις της ζωής και του καίριου συστατικού της: της αγάπης.
 
Ταυτότητα παράστασης
 
Μετάφραση: Αντώνης Γαλέος
Σκηνοθεσία: Ελένη Αναστασίου
Μουσική: Μαρία Γούβαλη - Νάσια Θεράποντος
Σκηνικά: Έλενα Τερέπεη
Κοστούμια: Σοφία Μαυρομιχάλη
Κίνηση-Χορογραφία: Ήβη Χατζηβασιλείου
Σχεδιασμός φωτισμών: Γεώργιος Κουκουμάς
Βοηθός σκηνοθέτριας: Ελένη Νικολάου
Παίζουν: Γρηγόρης Γεωργίου, Σαββίνα Γεωργίου, Ηλιάνα Κάκκουρα,
Παναγιώτα Παπαγεωργίου, Ελένη Σιδερά
 
Συμμετέχει: Διαμάντω Κωνσταντίνου
 
Παραστάσεις
 
●Λευκωσία
Θέατρο ΘΟΚ, Νέα Σκηνή
Από 5 Απριλίου 2024
Παρασκευή, Σάββατο στις 20:30 και Κυριακή στις 18:00
 
Υπερτιτλισμένες παραστάσεις
 
●Λευκωσία
Παρασκευή 19 Απριλίου 2024, 20:30 (αγγλικά και τουρκικά)
Σάββατο 20 Απριλίου 2024, 20:30 (ελληνικά)
 
Λεμεσός
Σάββατο 18 Μαΐου 2024, 20:30 (αγγλικά και τουρκικά)
 
Πληροφορίες / Εισιτήρια
 
●Ηλεκτρονικά στη σελίδα www.thoc.org.cy
Ταμείο Θεάτρου ΘΟΚ: 77772717 (Τρίτη-Κυριακή: 10:00-13:30 & 16:00-18:00)
 
●Λεμεσός: Ηλεκτρονικά στη σελίδα www.rialto.com.cy
Ταμείο Θεάτρου Ριάλτο, τηλ 77777745
 
Τιμές Εισιτηρίων
 
€12 / €6 (άνεργοι, συνταξιούχοι, πολύτεκνοι με την επίδειξη του αντίστοιχου αποδεικτικού εγγράφου και άτομα κάτω των 25 ετών με την επίδειξη πολιτικής ταυτότητας)
 
Θέσεις ΑΜΕΑ
 
Παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Ταμείο ΘΟΚ στο 77 77 27 17 για την ευκολότερη πρόσβαση στο θέατρο.
 
Διευκόλυνση Θεατών για παραστάσεις του ΘΟΚ στη Λευκωσία
 
Χώρος Στάθμευσης Οργανισμού Κώστα Παπαέλληνα για τις βραδινές παραστάσεις
 
Ο Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου πληροφορεί το κοινό ότι ο Οργανισμός Κώστα Παπαέλληνα έχει παραχωρήσει αφιλοκερδώς, προς εξυπηρέτηση του θεατρόφιλου κοινού, τη χρήση χώρου στάθμευσης του Οργανισμού, στην οδό Βασιλέως Παύλου που βρίσκεται ακριβώς πίσω από το κτίριο Θεάτρου του ΘΟΚ κατά τις ώρες των παραστάσεων.
 
Το κοινό θα μπορεί να σταθμεύει δωρεάν στο χώρο κατά προτεραιότητα προσέλευσης (περιορισμένος αριθμός οχημάτων) μόνο κατά τις ημέρες των παραστάσεων, Παρασκευή, Σάββατο μεταξύ των ωρών 19:00 και 00:00 και Κυριακή μεταξύ των ωρών 17:00 και 22:00. Τα οχήματα θα πρέπει οπωσδήποτε να μετακινούνται μετά το πέρας των παραστάσεων. Η είσοδος θα επιτρέπεται με την επίδειξη έντυπου ή ηλεκτρονικού εισιτηρίου για παράσταση του ΘΟΚ της συγκεκριμένης ημερομηνίας. Τα οχήματα θα καταγράφονται για σκοπούς διασφάλισης της τήρησης των όρων παραχώρησης.
 
Ο Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου ευχαριστεί θερμά τον Οργανισμό Κώστα Παπαέλληνα για την έμπρακτη στήριξή του.
 
Άλλοι χώροι στάθμευσης
 
Σε μικρή απόσταση από το Θέατρο ΘΟΚ υπάρχουν επίσης οι εξής δωρεάν χώροι στάθμευσης: Χώρος Αρχιγραμματείας (επί της οδού Δημοσθένη Σεβέρη) και Λόφος ΠΑΣΥΔΥ (επί της οδού Δημοσθένη Σεβέρη).