Φιλανθρωπική Εκδήλωση Μόδας

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Εκδηλώσεις / Εκδηλώσεις / Εκδηλώσεις 2024 / Απρίλιος / Φιλανθρωπική Εκδήλωση Μόδας
Τετ, 24 Απρ. 2024
18:30
Στις 24 Απριλίου στηρίζουμε το πολύτιμο έργο του Σώματος Εθελοντών Λευκωσίας και τον σκοπό
 
«Υιοθετήστε μια Οικογένεια»
 
Την Τετάρτη 24 Απριλίου 2024, το Συμβούλιο και τα μέλη του σωματείου Ladies Circle 1 Λευκωσίας, σας προσκαλούν σε φιλανθρωπική εκδήλωση – Fashion Show, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Royal Hall, υπό την αιγίδα του Δημάρχου Λευκωσίας, κ. Κωνσταντίνου Γιωρκάτζη.
 
Θα συμμετέχουν καταξιωμένοι Κύπριοι σχεδιαστές μόδας. Θα απολαύσουμε υπέροχες δημιουργίες από τον Μενέλαο Θεοδοσιάδη, Σοφία Κούβαρου, Lazaria Bandjardjian, την Ιωάννα Οικονόμου, την Πολυξένη Πάζαρου και το Litous Studio.
 
Παρουσιάστρια σε αυτήν την υπέροχη γιορτή αγάπης θα είναι η Γιώτα Κουφαλίδου. Special guest η αγαπημένη Στέλλα Γεωργιάδου, η οποία θα μας ταξιδέψει με τις νέες μουσικές επιτυχίες της.
 
Τα καθαρά έσοδα της φιλανθρωπικής εκδήλωσης θα διατεθούν για τη στήριξη του πολύτιμου έργου του Σώματος Εθελοντών Λευκωσίας και του σκοπού «Υιοθετήστε μια Οικογένεια», το οποίο χρειάζεται περίπου €120.000 καθ’όλη τη διάρκεια της χρονιάς για να μπορέσει να στηρίξει τις άπορες οικογένειες του τόπου μας με τρόφιμα, ρουχισμό, χριστουγεννιάτικα δώρα για τα παιδιά κτλ.
Μετά την ολοκλήρωση της επίδειξης θα ακολουθήσει κοκτέιλ πάρτυ.
 
Ώρα προσέλευσης 18.00 | Fashion Show 18.30
 
Είσοδος: 30 ευρώ Πληροφορίες: 99625328
 
Διοργανώνει: Το σωματείο Ladies Circle 1 Λευκωσίας
 
Οργάνωση: Yiota Koufalidou Events
Πλατινένιος Χορηγός: Eastsib Foundation
Χρυσοί Χορηγοί: K. Treppides & Co Ltd, People EXP
Ασημένιοι Χορηγοί: XM, Mimap Construction Ltd, Papaetis Services Ltd, Prime Ασφαλιστική, EKJ Audit Ltd, Martin Nicosia City Suites, Zebra Consultants Ltd, PH Yiangou Estates, Keeper Security, Megabet Plus
Υποστηρικτές: Δήμος Λευκωσίας, Top Models Agency, M.A.A. Solution Digital Printing, Arnold’s Digital Printers, Gloria Jeans, BN The makeup Pro, La’Don, Dj Estremo, Socialway eServives Ltd, AP Lens, Blumeco Garden Center Ltd, OdioVibe
Χορηγός Επικοινωνίας: LOVE FM