Βραδινός περίπατος - Starry Strides

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Εκδηλώσεις / Εκδηλώσεις / Εκδηλώσεις 2024 / Μάιος / Βραδινός περίπατος - Starry Strides
Τετ, 22 Μαϊ. 2024
19:45
Στις 22 Μαΐου θα μαζευτούμε όλοι στην πλατεία Ελευθερίας σε μία δρομική γιορτή κάτω από τον μαγευτικό μαγιάτικο Λευκωσιάτικο ουρανό. Θα μαζευτούμε για να θαυμάσουμε την νέα μαγευτική πανσέληνο τρέχοντας και περπατώντας στους δρόμους της πόλης μας και του ιστορικού κέντρου. Ελάτε στο πραγματικά μαγικό γεγονός - το Starry Strides, ένα νυχτερινό τρέξιμο κάτω από τη μαγική λάμψη των αστεριών και της πανσελήνου!

Ημερομηνία: 22 Μαΐου, 2024
Ώρα έναρξης: 19:45
Εκκίνηση/τερματισμός: γέφυρα πλατείας Ελευθερίας

Είτε είστε ένας ενθουσιώδης δρομέας είτε απλά κάποιος που απολαμβάνει ένα αναζωογονητικό βραδινό περίπατο, το Starry Strides προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία για όλους. Φανταστείτε τον εαυτό σας να περνάτε απαλά μέσα από τους δρόμους της πόλης, κάτω από το φως του μαγιάτικου φεγγαριού και τους ήχους την παλιάς πόλης.

Αυτό το δρομικό γεγονός είναι η καλύτερη ευκαιρία να απολαύσετε και να διασκεδάσετε μαζί με τους συναδέλφους σας – σε μία ομάδα - την ευεξία και την ομορφιά της πόλης μας κάτω από το νυχτερινό ουρανό. Ετοιμάστε την ομάδα σας, κάντε την εγγραφή σας τώρα δέστε τα παπούτσια σας και ελάτε στην νυχτερινή γιορτή της πόλης μας!!! Μία εμπειρία που θέλετε να ζήσετε μαζί με τους τους συναδέλφους σας, τους φίλους και τα μέλη της οικογένειάς σας, που δεν θα ξεχάσετε ποτέ!

Μαζί, θα φωτίσουμε τους δρόμους της πόλης και θα δημιουργήσουμε αναμνήσεις που θα διαρκέσουν μια ζωή. Θα τα πούμε κάτω από τα αστέρια!!!!!

Ο αγώνας διοργανώνεται από τον Σύνδεσμο Καταστηματαρχών Πεζοδρόμων Λευκωσίας, το RuNicosia και την στήριξη του Δήμου Λευκωσίας.

Χορηγοί οι εταιρείες Partners Connected Communications, Digital Tree, Kerkida.net, Scaffolding Solutions, CASA College, GTK Spare Parts,Tymvios Labs, NETinfo και Χορηγός Επικοινωνίας το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου. εταιρείες