Έκθεση ζωγραφικής “Whispering Petals”

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Εκδηλώσεις / Εκδηλώσεις / Εκδηλώσεις 2024 / Συνεχόμενες / Έκθεση ζωγραφικής “Whispering Petals”
Παρ, 10 Μαϊ. 2024 - Σαβ, 25 Μαϊ. 2024
19:30- 13:00
Η νέα έκθεση της Μαρίας Καζάν με τίτλο “Whispering Petals”στην Αποκάλυψη, αναδεικνύει ένα κόσμο γεμάτο εκπληκτικά εξωτικά λουλούδια τα οποία φαίνεται να συνομιλούν με τους ανθρώπους με αθώα ψιθυρίσματα.

Κάθε έργο είναι μια πύλη προς ένα κήπο ονειρικό όπου η ζωγράφος μεταφέρει την ενέργεια της και την αγάπη της για τη ζωή μέσα από τα πινέλα της.
 
Με αποχρώσεις που λάμπουν σαν αστραφτερά ηλιοβασιλέματα και χαρούμενα χρώματα που αναδεικνύουν την αισιοδοξία, η Μαρία, δημιουργεί ένα κόσμο γεμάτο ζωή και ελπίδα.

Κάθε έργο αποτελεί μια προσωπική αφήγηση της καλλιτέχνιδος, μια απόδειξη της εσωτερικής της αναζήτησης για ομορφιά και αλήθεια. Τα λουλούδια που ανθίζουν στα έργα της, αποτελούν σύμβολα ελπίδας και ανανέωσης, μας υπενθυμίζουν την ανάγκη να εκτιμούμε και να απολαμβάνουμε την ομορφιά που περιβάλλει την ζωή μας.
 
Με την χρήση διαφόρων τεχνικών και υλικών, η ζωγράφος δημιουργεί ένα κόσμο πλούσιο σε υφές και χρώματα που προσκαλούν τον θεατή να τον εξερευνήσει και να τον ανακαλύψει. Τα έργα της είναι πρόσκληση για ένα ταξίδι στον κόσμο της φαντασίας και της ομορφιάς, ένα ταξίδι που θα μας οδηγήσει σε νέες ανακαλύψεις και εμπειρίες.
 
Η έκθεση των νέων έργων της Μαρίας Καζάν θα αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για το κοινό να ανακαλύψει την ομορφιά και την μαγεία της τέχνης της.

Με τα έργα της η Μαρία, καλεί το κοινό, να αναζητήσει την ομορφιά και την αλήθεια στον κόσμο γύρω μας και να ανακαλύψουμε την εσωτερική μας γαλήνη και ευτυχία.

Με κάθε πινελιά της η Μαρία Καζάν, υπενθυμίζει την σημασία της αγάπης, της ελπίδας και της πίστης στη ζωή. Τα έργα της αναδεικνύουν την ομορφιά και την ανανέωση που μπορούμε να βρούμε σε κάθε στιγμή της ζωής μας και μας εμπνέουν να αναζητήσουμε το φως ακόμη και στις πιο σκοτεινές στιγμές.
 
Την Παρασκευή, στις 10 του Μάη, η γκαλερύ Αποκάλυψη θα εγκαινιάσει την έκθεση “Whispering Petals” στις 7:30μμ και το κοινό μπορεί να δει την έκθεση, μέχρι τις 25 του ίδιου μήνα.