Παρ, 10 Νοε. 2023
20:30
Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας
Το Ίδρυμα «Αναστάσιος Γ. Λεβέντης», η Πρεσβεία της Γαλλίας στην Κύπρο, το Γαλλικό Ινστιτούτο Κύπρου και το Λεβέντειο Δημοτικό Μουσείο Λευκωσίας συνεργάζονται με το Διεθνές Φεστιβάλ Λευκωσίας και παρουσιάζουν τις αδερφές Camille και Julie Berthollet σε μια μοναδική συναυλία υπό την αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, κύριου Νίκου Χριστοδουλίδη.
 
Οι αδερφές Berthollet, οι οποίες έχουν διακριθεί και τιμηθεί με σημαντικά βραβεία σε μουσικά δρώμενα, αποτελούν ένα διεθνούς φήμης ντουέτο εγχόρδων. Από το 2011 έχουν πραγματοποιήσει πολυάριθμες εμφανίσεις παγκοσμίως, λαμβάνοντας πάντοτε τις καλύτερες κριτικές για τις παραστάσεις τους.
 
Μέρος των εσόδων από την παράσταση θα δοθούν για τη στήριξη του Συμβουλίου Επισκέψεων και Ευημερίας Ασθενών του Νοσοκομείου «Αρχιεπίσκοπος Μακάριος Γ’».
 
Ταυτότητα του Φεστιβάλ Διοργανωτές: Δήμος Λευκωσίας, Nicosia For Art Το Φεστιβάλ παρουσιάζει η εταιρεία ECOMMBX. Θεσμικός χορηγός: Υφυπουργείο Πολιτισμού, Κυπριακή Δημοκρατία Αργυρός χορηγός: Στέγη Ωνάση, Cyprus Public Transport Χάλκινος χορηγός: Πρεσβεία της Ισπανίας στην Κύπρο, Deloitte Legal Χορηγός φιλοξενίας: The Classic Hotel
 
Festival espresso bar powered by Nespresso.