Χρηματοδότηση: Το Έργο συγχρηματοδοτούνται από το Ταμείο Συνοχής της ΕΕ, τον Κρατικό Προϋπολογισμό και τον Δήμο Λευκωσίας στο πλαίσιο της Προγραμματικής Περιόδου 2014 - 2020.
Η οδός Κωστάκη Παντελίδη, στην εντός  των τειχών πόλη μετά από την ανάπλαση της και τη δημιουργία ενός όμορφου, φιλικού περιβάλλοντος γίνεται το «μπαλκόνι» της Πλατείας Ελευθερίας και η συνδετική οδός της πλατείας Σολωμού με τους πεζόδρομους Λήδρας και Ονασαγόρου.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Λευκωσίας μετά από διεξοδική συζήτηση στις 6 Ιουνίου 2019 αποφάσισε την πεζοδρομοποίηση της οδού Κωστάκη Παντελίδη.

Η απόφαση αυτή λήφθηκε μετά την εισήγηση της Επιτροπής Κυκλοφοριακού και Χώρων Στάθμευσης, η οποία εξέτασε το θέμα σε αρκετές της συνεδρίες, καθώς και σε διαβούλευση με οργανωμένα σύνολα.

Άλλα Έργα

Ανάπλαση του Εξωτερικού Περιμετρικού Τόξου...

Το Έργο «Ανάπλαση Εξωτερικού Περιμετρικού Τόξου» εντάσσεται στον...

Περισσότερα
Βελτιωτικά έργα, σωστή κατασκευή δρόμων και...

Η σωστή κατασκευή δρόμων, πεζοδρομίων σε συνδυασμό με την κατασκευή...

Περισσότερα
Συνοικία Δημιουργικών Επιχειρήσεων

Ανάπλαση τμήματα οδών Τρικούπη, Αισχύλου, Λεύκωνος

Περισσότερα
Φωτισμός τμήματος των Ενετικών τειχών της...

Με εντυπωσιακό φωτισμό έχει αναδειχθεί τμήμα των Ενετικών Τειχών της...

Περισσότερα