Δήμος Λευκωσίας - Αγορά Αγίου Αντωνίου

Αγορά Αγίου Αντωνίου

Με το έργο της ανάπλασης η Δημοτική Αγορά του Αγίου Αντωνίου αναβαθμίστηκε τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά και έχει ξεκινήσει μια νέα σελίδα για τον Άγιο Αντώνιο και την ομώνυμη ιστορική του αγορά. 

Στο υφιστάμενο κτίριο φιλοξενούνται πλέον οκτώ ανεξάρτητα μεταξύ τους καταστήματα ενώ στο νέο κτίριο το οποίο έχει ανεγερθεί, βρίσκονται χώροι πώλησης φθαρτών ειδών σε συνδυασμό με χώρους εστίασης για την εξυπηρέτηση των πελατών της Αγοράς.

Τέλος λοιπόν στα στενάχωρα και άβολα σημεία πώλησης προϊόντων, την παραβίαση κανόνων υγιεινής, τους ελλιπείς χώρους για ασφαλείς φορτοεκφορτώσεις εμπορευμάτων, τέλος και στα πολλά άλλα προβλήματα που αντιμετώπιζαν καθημερινά εδώ και χρόνια οι έμποροι και οι καταναλωτές στη Δημοτική Αγορά Αγίου Αντωνίου έβαλε ο δήμος.

Μεταξύ άλλων, έχουν αναβαθμιστεί όλες οι ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις.  Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι η Αγορά είναι πλέον προσβάσιμη σε άτομα με αναπηρία.  Στον χώρο της Αγοράς λειτουργήσε ειδικά σήμερα  παζαράκι με παραδοσιακά φυσικά προϊόντα και χειροποίητες κατασκευές.

Άλλα Έργα

Το Στέκι - οδός Περικλέους

Το Κέντρο στεγάζεται σε διατηρητέο κτήριο της οδού Περικλέους 66, στην...

Περισσότερα
Φωτισμός τμήματος των Ενετικών τειχών της...

Με εντυπωσιακό φωτισμό έχει αναδειχθεί τμήμα των Ενετικών Τειχών της...

Περισσότερα
Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου και Εκδηλώσεων του...

Αφορούν οικοδομικές εργασίες, εργασίες υαλοστασίων, ηλεκτρομηχανολογικές...

Περισσότερα
Δημαρχείο Λευκωσίας

Το Δημαρχείο Λευκωσίας είναι ένα ανοικτό και φιλόξενο για τους δημότες...

Περισσότερα