«Καθαρίζουμε την Κύπρο σε μια μέρα» - «Let’s Do it Cyprus»

Ο Δήμος Λευκωσίας συμμετέχει στην εκστρατεία «Καθαρίζουμε την Κύπρο σε μια μέρα» - “Let’s Do it Cyprus” την Κυριακή 6 Απριλίου 2014. Η εκστρατεία “Let’s Do it Cyprus”, που πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Επιτρόπου Περιβάλλοντος κ. Ιωάννας Παναγιώτου, είναι μέρος της παγκόσμιας καμπάνιας “Let’s Do it World”, στην οποία συμμετέχουν πέραν των 100 χωρών, με στόχο την απαλλαγή των φυσικών περιοχών του κόσμου από σκουπίδια.
 
Το  “Let’s Do it Cyprus” μετά από την επιτυχή πρώτη παγκύπρια εκστρατεία στις 29 Σεπτεμβρίου του 2012 και τη συμμετοχή περίπου 4000 εθελοντών για τη συλλογή πέραν των 20 τόνων σκουπιδιών από τις φυσικές περιοχές της Κύπρου μας, θα λάβει χώρα στο νησί μας για δεύτερη φορά.
   
Στο πλαίσιο του “Let’s do it Cyprus” ο Δήμος διοργανώνει εθελοντική εκστρατεία καθαριότητας στην Παλιά Λευκωσία, το ιστορικό και πολιτιστικό κέντρο της πρωτεύουσας για το οποίο έχουμε όλοι υποχρέωση να συμβάλουμε στην καθαριότητα και σας καλούμε να συμμετάσχετε, ενισχύοντας έτσι την όλη προσπάθεια. Χώρος συγκέντρωσης των συμμετεχόντων θα είναι ο Δημοτικός Χώρος στάθμευσης  Ντ’ Αβίλα την Κυριακή 6 Απρίλιου 2014 στις 10:00 ενώ η εκστρατεία αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 13:00.
 
Για οποιεσδήποτε επιπρόσθετες διευκρινίσεις και δήλωση συμμετοχής, παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε με την Υγειονομική Υπηρεσία του Δήμου στα τηλ. 22797312/4/6 ή με το Γραφείο Εξυπηρέτησης και Πληροφόρησης του Δημότη στο 22797007.
 
Η ενεργή συμβολή και ευαισθητοποίηση του πολίτη σε θέματα διατήρησης της καθαριότητας και περιβαλλοντικής υγιεινής αποτελεί το βασικό συστατικό για εφαρμογή και ενίσχυση των οποιονδήποτε προσπαθειών του Δήμου προς την κατεύθυνση αυτή αλλά και στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής όλων μας.


Έντυπο Δήλωσης Συμμετοχής Let's do it Cyprus

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ