Μούζικαλ «Σχεδόν Αλίκη»

Σαβ, 08 Απρ. 2023
19:30
Σατιρικό Θέατρο
Το Senior School παρουσιάζει το ‘’Σχεδόν Αλίκη’’ 
 
Μια συναρπαστική νέα μουσική εκδοχή της “Αλίκης στη Χώρα των Θαυμάτων” στο Σατιρικό Θέατρο στις 7 και 8 Απριλίου 2023!

Ζήστε μια άλλη άποψη της μαγείας της Χώρας των Θαυμάτων με το “Σχεδόν Αλίκη”, ένα πρωτότυπο μιούζικαλ, στα αγγλικά, γραμμένο και επινοημένο από τους ταλαντούχους μαθητές και καθηγητές του Senior School. Ακολουθήστε την Αλίκη, μια μαθήτρια γεμάτη ενθουσιασμό και αυτοσυγκέντρωση, καθώς ξεκινά ένα ταξίδι στον ιδιόμορφο κόσμο της Χώρας των Θαυμάτων αφού βρέθηκε απροσδόκητα να είναι τιμωρημένη στο σχολείο. 

''Ποιος είσαι;”, ρωτάει η Κάμπια, ένας φανταστικός αντικατοπτρισμός στον καθρέφτη του παράξενου αγοριού που συναντά η Αλίκη ο οποίος είναι και εκείνος τιμωρημένος. Αλλά γιατί το κουνέλι έρχεται πάντα αργοπορημένο, γιατί η βασίλισσα θέλει να κόψει τα κεφάλια όλων και γιατί είναι ένα κοράκι μοιάζει με ένα γραφείο;  Καθώς η Αλίκη συναντά περίεργα πλάσματα και εντυπωσιακά αινίγματα, το κοινό θα παρασυρθεί από την εκκεντρική ενέργεια και τα συναρπαστικά μουσικά νούμερα που ουσιαστικά εξερευνούν τη συναρπαστική και περίπλοκη φάση της ζωής όταν είμαστε αβέβαιοι για το ποιοι είμαστε και ποιοι μπορεί να γίνουμε.  
Μην χάσετε αυτό το καταπληκτικό σόου για όλη την οικογένεια, γεμάτο περιπέτεια, μυστήριο και γέλιο. Ελάτε μαζί μας στις 7 & 8 Απριλίου στις 7:30μμ στο Σατιρικό Θέατρο για μια αξέχαστη εμπειρία. 

Τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα προς 15 στην υποδοχή τόσο του Senior School (οδός Ρωμανού 2, Λατσιά, τηλέφωνο 22660156) όσο και του Junior School (Λεωφ. Κυριάκου Μάτση, Άγιοι Ομολογητές, Λευκωσία, τηλέφωνο 22664855) . Κρατήσεις εισιτηρίων μπορούν επίσης να γίνουν, μέχρι τις 7.00 μ.μ. το βράδυ της εκδήλωσης, καλώντας το Senior School στο τηλέφωνο 22660156.
Φροντίστε να εξασφαλίσετε τα εισιτήριά σας για να μην χάσετε την ευκαιρία να βυθιστείτε στο θαύμα της “Σχεδόν Αλίκης”!